Posted 31 Aug 2015 · Report post Bună ziua Tuturor. Sunt interesat sa cumpar un cârlig cu instalația aferenta ptr Volvo XC70 DIN 2003. Va mulțumesc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Aug 2015 · Report post Salut, am un carlig cu instalatie de pe un V70 2006 dar nu stiu daca se potriveste. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Sep 2015 · Report post Din ce m am informat nu cred ca ar merge, dar mai fac sapaturi si ma informez mai mult.Mulțumesc oricum. Astept raspunsuri noi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Sep 2015 · Report post Dacă s ar potrivi ce bănuți vrei pe acel cârlig. Este original? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Sep 2015 · Report post Carligul este la fel, difera instalatia electrica (mufa care intra in REM - panou sigurante portbagaj) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Sep 2015 · Report post Dacă s ar potrivi ce bănuți vrei pe acel cârlig. Este original? 100 euro, original. Share this post Link to post Share on other sites