Posted 3 Sep 2015 · Report post Se pare ca a sosit momentul despartirii . Multi membrii cunosc masina , unii au si condus-o. In masina s-au investit foarte multi bani , mult timp si multa pasiune. Masina dispune de foarte multe piese noi si de calitate. Acum aproximativ 1000km s-au schimbat bascule fata complete , capete de bara , bielete antiruliu , placute frana si spate , uleiul cu toate filtrele inclusiv cel de polen. Cu putin timp in urma am schimbat ambele faruri , semnalele aripilor , stopurile si parbrizul.Masina dispune de facelift si tot odata pachetul sport edition si aici enumar:- GRILA FATA MODEL FAGURE ( model foarte rar) , jante 16' , eleron ( model rar ) , faruri black , bara fata si spate facelift , ranforsari , volan cu piele perforata , consola hidrotransfer carbon , nuca piano black , buton hayon crom , bloc lumini facelift cu buton de proiectoare + multe alteleCa si dotari :Abs , srs , servodirectie , servofrana , geamuri electrice fata , inchidere centralizata + o cheie tip briceag , follow me home , folie lummar geamuri spate si fata , aer conditionat , interior full led ( inclusiv torpedou ) , mp3 Alpinne ( cap de serie ) , 6 difuzoare Hertz , carlig tractare original volvo montat la reprezenta in Franta cu priza functionalaMasina are motorul 1.9 D , modelul de 95 cp , taxa platita (1.700€) , consum urban 6% , extra urban 4,2 - 4,5 %. A avut un incident acum 2 ani care a necesitat inlocuirea aripii fata stanga si tragger ( care a fost doar indreptat ) . Ca si investii de viitor ar fii revopsirea capotei fata ( a fost vopsita prost ) si inlocuirea unei bucsi la timonerie care costa 30 lei. Vara asta a fost pusa la punct mecanic ( am specificat mai sus ce am schimbat ) + furtune siliconice motor , furtune frana , unghiuri de fuga , reconditionare caseta. Investitia se ridica undeva la 3.500€ + taxa 1.700 Pretul ar fii 2.700€ si ar fii cam fix . Masina vine cu inca un set de jante aluminiu + cauciucuri iarna Hankook noi . Alti bani nu mai trebuie investiti . Accept si schimb cu masini an mai nou + diferentakm : 260.000Voi atasa cand ajung acasa si pozele0724.159.546 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Sep 2015 · Report post Salutari,Din ce stiu eu sunt doua motorizari diesel la modelul V40 din anii 2000-2004, un motor de 102 cp si unul de 115 cp. Cu stima,Dan H. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Sep 2015 · Report post Salutari,Din ce stiu eu sunt doua motorizari diesel la modelul V40 din anii 2000-2004, un motor de 102 cp si unul de 115 cp. Cu stima,Dan H.va salut. Omul nu a specificat din ce an e masina..e posibil sa fie '98 '99....motorizarile diesel din anii aia sunt de 95cp Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Sep 2015 · Report post Clar e 98-99! Precizeaza ca a facut upgrade cu piese de model facelift 00-04. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Sep 2015 · Report post Salutari,Da, motorizarea diesel de 95cp a fost folosita la prima generatie de V40. Eu am vazut la Profile Information ca anul fabricatiei este 2001 si am crezut ca e vorba de modelul 2000-2004. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Sep 2015 · Report post Nu mai vorbiti daca nu sunteti siguri de ceea ce spuneti.Masina este fabricatie 06.2000 , iar motoarele de 102 si 115hp au fost fabricate din 2001 inclusiv pana undeva la jumatatea lui 2004 voi revenii si cu alte poze 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Sep 2015 · Report post Pai asta asteptam de la tine..sa ne spui anul fabricatiei( a nu se confunda cu anul primei inmaticulari care ar putea sa fie la ceva ani distanta),dar nu e cazul la tine. Oamenii trebuie sa stie ce cumpara si de asta trebuie o informare corecta. Deci esti posesorul unui v40 pre-facelift(facelift-ul l-ai facut tu) . Facelif-ul s-a fabricat(implicit si motorizarile de 102 si 116cp) din luna 07.2000 pana in 2004 Share this post Link to post Share on other sites