Sign in to follow this  
Followers 0
trancenergy

cap planetara: de care?

5 posts in this topic

Salut!

A schimbat careva cap planetara (dreapta)la 1.6d? La magazinele (cunoscute), daca pun masina pe care o am, nu`mi da decat planetara intreaga, care nu`i decat vo` 22 sute cu piesa la schimb. Stie cineva (daca s`a mai lovit), merge si de pocus 2? Si daca da, un producator asa middle..nici high nici prea low, ce recomandati?

Mersi!

Merge de second hand daca vrei sa fii 100% sigur de potriveala. Cu montat-demontat, daca incerci de hocus pocus (DACA o exista), sari din buget cu inca 150-200RON....

Second hand (dezmembrari) se cere cam la tupeu (500-600 ron) . Personal mi se pare o prostie sa dau atat pe o piesa uzata, cel mai probabil cat a mea, deci viata multa nu prea mai are. Un cap de planetara bun (spidan) e cam tot atat, si o faci noua, in definitiv ala e singurul care se uzeaza. Da`mi te rog ceva oferte daca gasesti pe pm (poa sa fie si de pocus)

p.s.: cand am zis 22 sute ma refeream la sute de ron adica 22 bulioane planetara cu totul

Mersi

Edited by trancenergy

Yep, stiu cat e planetara noua :)

Pe Spidan capul de planetara e pana in 400RON, dar trebuie dat jos al tau si numarat dinti, masurat diametre, etc. La spidan ai asa :

Partea de montare: spre roata
Tip articulatie: Articulatie planetara
Dinti exteriori, spre roata: 36
Dinti interior, spre roata: 26
Diametru simering [mm]: 56
Prelucrat mecanic: cu cavitate in piesa interna
Diametru 1 [mm]: 25,14
Diametru articulatie: 87
Lungime [mm]: 106
Dimensiune filet: M10x1.5F
1 person likes this

Mersi

Citez de pe un sait:

"Descriere: Parte montare spre roata, Lungime 104,75 mm, Dimensiune filet M10x1.5F, Dinti ext. spre roata 36, Dinti interior, spre roata 23, Diametru simering 56,05 mm, D1 23,73 mm, Articulatie planetara, fara cavitate in piesa interna, Diam. articulatie 82,2 mm"

Se pare ca nu`i aceeasi :(