Posted 29 Sep 2015 · Report post Cumpar stergator(lamela) far xc70 care sa aiba lungimea de 8cm. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Sep 2015 · Report post Cred ca mai am eu 2 pe stoc. Ma uit si revin maine Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Sep 2015 · Report post M-am uitat, cutia semana dar mi-am adus eu aminte prost, era un stergator spate de C30. Nu se mai fabrica sau nu le mai poti aduce tu ? Stiu ca erau undeva pana in 70RON. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Sep 2015 · Report post Se pot aduce dar parca nu ma lasa inima sa dau in jur de 70-80 lei pe 8cm de stergator care cel mai probabil se va lipi de mana unui copil in urmatoarea luna.De aceea speram sa pot gasi ceva second hend la un pret modic. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Sep 2015 · Report post Am inteles... credeam ca nu se mai fabrica sau ceva. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Sep 2015 · Report post Pana la urma voi achizitiona unul nou deoarece "dezmembratorii" cer pretul de nou sau chiar mai mult pentru un stergator de far.Se poate inchide.P.S. Daca totusi are cineva aceste lamele la un pret decent il rog sa imi lase un PM. 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Sep 2015 · Report post PS II: Pentru cine cauta acest reper costa 52.18 lei unul nou(ca sa nu cumpere de la cei care dezmembreaza cu preturi intre 70-100 lei) 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites