Sign in to follow this  
Followers 0
dualtrax

Volvo S40 T5 cumparat recent ... probleme

12 posts in this topic

Bine v-am gasit !

Am cumparat de curand un volvo s40 T5 si dupa ceva timp am observat o oarecare ezitare la turatii mici mai exact la plecare de pe loc plus oscilatie relanti dupa ce motorul se incalzeste (gen stat in trafic)

Am scanat cu autocom si am primit urmatoarele erori, intrebarea mea e chiar trebuie sa schimb senzor debit benzina, debitmetru si senzor presiune aer sau pot fi si erori aleatorii ?

O alta problema ar fi magazia cd din bord care a mers perfect pana am umpluto cu 6 cd-uri iar de atunci a luat o eroare si nici nu mai citeste vreun cd nici nu le scoate.

Daca ma poate ajuta cineva ii multumesc in avans,

Photo 11-11-15 12 10 33 PM.jpg

Testarea la Volvo NU se face cu Autocom

Car ar fi logica sa nu o testez cu autocom ? si cu vida dice imi da aceleasi erori ...

Pt ca sunt anumite erori manufacturer-specific pe care autocom le interpreteaza gresit.

Din cate am vazut in alte posturi am inteles ca ai un service, daca da, imi poti da un nr de tel prin PM sa vin poate ii dam de cap ?

Din ce vad eu in poza aia, debitmetrul e pa (sau conexiunea lui), senzorul de presiune combustibil la fel, si TCV defect.

La atelier suntem booked up pana sapt viitoare, asa ca mai mult de o diagnoza nu iti putem face momentan.

Gasesti nr meu pe piese-volvo.ro la sectiunea contact.

erorile compatibile  dupa Volvo ar fi "".turbo charger control system"  ,.""Mass air flow """  si "fuel presure sensor " ori " switch front HO2S"  .Dar ramine de interpretat in functie de ce valori se citesc dinamic sau se masoara.Eu cred ca este o singura chestiune din care rezulta in avalansa  restul erorilor .:)

.

Probabil din TCV apare si eroare de debitmetru. FPR-ul ramane separat. Vedem azi la atelier.

Spor la sapat in fosta masina a Papuasului, eu sunt bucuros ca a vandut-o si am scapat de ea. :D 

@dualtrax, magazia de cd-uri mai facea probleme, acum ca nu mai merge poti investii intr-un USB AUX de la gromaudio, am pe stoc unul la pret bun . :) 

@MC, iti dau un hint, sunt topite firele de la TCV, asta ca sa nu mai cauti aiurea . 

A si inca ceva, nu mai induce lumea in eroare ca AUTOCOMul nu merge pe Volvo & shit, fiind vorba de o firma Suedeza, merge beton Autocom-ul pe Volvo si face tot ce face VIDA, KTS-ul face mai mult decat face VIDA iar diagnoza pe motor T5 poti face si cu OBD 2 & android. Nu mai induce lumea in eroare, please . De 2 ani folosesc Autocomul si merge beton pe Volvo . 

Edited by Bogdan G

Nu induc nicio lume in eroare, mi-au venit masini "diagnosticate" cu autocom setat evident in romana si m-am luat cu mainile de cap ce i-au zis mecanicii (cica) sa schimbe. Acelasi lucru cu Texa-urile probabil neactualizate din precambrian.

Legat de masina, saru'mana de sfat dar nici nu imi bat capul, tratez cu aceeasi "seriozitate" cu care am fost tratat, "ma intorc in 30 de minute" si nu s-a mai intors nimeni. :) 

10x de info

Am facut eu cu autocom la pejo ul personal si mi a dat eroare de regulator presiune combustibil. Wtf? Nici nu are asa ceva :lol: