Posted 23 Nov 2015 · Report post Salut! Cine stie de unde isi ia semnalul bc-ul la s40 2001 benzina? Din ecu stiu dar la randul lui ecu de unde il ia? Problema este ca aleatoriu nu mai indica consumul instant in mers, ramane afisajul pe 000. Banuiesc un contact imperfect undeva.....dar unde? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Dec 2015 · Report post Nimeni nu s-a lovit de asa ceva? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Dec 2015 · Report post Se pare ca nu...eu cu temperatura exterioara am ceva problemute...imi arata din cand in cand -40 grade chiar daca afara sunt +40 presupun ca senzorul este de vina... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Dec 2015 · Report post Senzorul nu prea pica, ca e un amarat de termistor. Mai degraba uita-te la fire / mufa. 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Dec 2015 · Report post Ti-am atașat 2 poze ....Una este pt ceasuri bord iar cealaltă care pleacă din ecu spre ceasuri...verifica firul roz din mufa aia la care am umblat noi.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Jan 2016 · Report post Salut,am un S40 din 2001 este full,in afara de computer bord....pot sa ii pun alt bord (ceasuri)? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Jan 2016 · Report post Bineinteles,numai sa fie de aceeasi motorizare. Si iti va indica km parcursi de la masina donatoare. 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Jan 2016 · Report post Parca la km parcursi se poate face rocada de chip-uri intre bordu vechi si cel nou....nu stiu sigur 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites