Posted 23 Nov 2015 · Report post Am si eu un Volvo v40 combi din 1998 cu motor de 2.0 turbo benzina si tot a-mi consuma ulei!!am schimbat segmenti pe pistoane si semeringurile la supape si tot consuma uleiCe mai pot face sa nu mai consume ulei??? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Nov 2015 · Report post Am si eu un Volvo v40 combi din 1998 cu motor de 2.0 turbo benzina si tot a-mi consuma ulei!!am schimbat segmenti pe pistoane si semeringurile la supape si tacheții hidraulici si tot consuma uleiCe mai pot face sa nu mai consume ulei??? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Nov 2015 · Report post Am eu o turbina pt tine de pe v40 1999 2.0t de 160cp...am testat masina..atingea 200km/h fara probleme Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Dec 2015 · Report post buna. am un volvo v40 si trebuie sa ii schimb uleiul. cati litri de ulei trebuie masina e din 99 si motoru e de 1,8 , e pe benzina. mersi frumos 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Dec 2015 (edited) · Report post 5.7 litri cu tot cu filtru,cam asa. Nu ai cartea masinii in torpedou ? Edited 23 Dec 2015 by Midnight Caller Share this post Link to post Share on other sites