Posted 26 Nov 2015 · Report post buna ziua. Sunt nou pe forum si nou in lumea volvo. Am achizitionat un volvo s60 2011 d5 215bhp de curand. Sunt extrem de multumit de masina (inainte aveam un vw passat). Nici nu se compara cu altceva de pe strada.sa trec la subiect. Vreau sa ii schimb uleiul, distributia( ca se apropie de 180.000km) si placutele de frana. Va rog sa imi recomandati ce fel de piese sa achizitionez si unde sa le schimb.ps.:la volvo iasi mi-a cerut 1400 ron pentru schimbul de ulei. Mi s-a parut putin cam scump.pps.: Daca stie cineva cum se schimba computerul de bord in lb. Engleza. multumesc Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Nov 2015 · Report post Uleiul costa cam 60-70 lei / l ai nevoie de 5.9 (spune cartea tehnica) + filtru .La distributie iti recomand sa iei legatura cu Midnight caller (utilizator pe forum) .Placute de frana oem , jurid (cica asteas oem) , ate ... eu am folosit si ferado au fost bune Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Nov 2015 · Report post Multumesc de raspuns. Apreciez mult. m-ar interesa si un service apt de asa ceva in zona buzau, ploiesti, bucuresti. Cei de la reprezentanta mi-au zis ca nu schimba decat cu piesele lor. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Nov 2015 · Report post Tocmai de acea am spus sa iei legatura cu Midnight , are si service , sau Bogdan G . Tot de pe forum . De curiozitate pt distributie cat au cerut cei de la iasi ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Nov 2015 · Report post Mie cei de la cj de la reprezentanta mi-au facut o oferta pt schimb de ulei in jur de 500 lei (acelasi ulei , aceasi cantitate , difera filtrul , probabil ) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Nov 2015 · Report post nu am cerut un pret pentru distributie la iasi Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Nov 2015 · Report post Eu nu dau garantie decat atunci cand vand eu piesele iar o distributie OEM era 719 lei +550 lei montaj cu tot cu TVA . Revizia sare de 1000 lei cu piese de calitate in orice varianta. Kitul de auxiliara e belea mare la modelul asta si costa mai mult decat distributia . Limba de schimbat e vreo 1000 lei . Cel mai bine mergi la Alex, eu zic pas . Da nu inteleg cum adica sa schimbi uleiul ? Cred ca ai vrut sa spui toate filtrele plus ulei ? Nu ? A si inca ceva, cand iti iei o masina de 15.oooE te uiti la 1400 lei cat costa revizia la reprezentanta ? WOW . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Dec 2015 · Report post Pe placutele de frana scrie sus VOLVO, in stanga ATE si in dreapta JURID. Deci pui de care doresti ca tot aia e :)) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Dec 2015 · Report post Apropo, prima oara distributia se schimba la 90k sau la 120k? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Dec 2015 · Report post La 180.ooo km se schimba distributia si la 90.ooo km auxiliara, mare grija pt ca auxiliara e cu probleme la modelul tau si poate rupe distributia . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Dec 2015 (edited) · Report post Distributie + accesorii + schimb ulei cutia de viteze ~4500 ron in iasi la rezentanta Edited 13 Dec 2015 by ViciuS 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Dec 2015 · Report post Buna ziua. La schimbul de curea distributie se schimba si pompa apa? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Dec 2015 · Report post Doar daca masina are peste 200.000km. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Jan 2016 (edited) · Report post Buna ziua. La schimbul de curea distributie se schimba si pompa apa?se recomanda. Pretul pentru pompa a fost undeva la 850 ron doar kitul si 165 ron manopera Edited 4 Jan 2016 by ViciuS Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Jan 2016 · Report post Depinde si cati kilometrii are masina.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jan 2016 · Report post masina are 176.000 km nu a fost skimbata distributia Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jan 2016 · Report post masina are 176.000 km nu a fost skimbata distributia Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jan 2016 · Report post ce kit se recomanda? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jan 2016 · Report post ce kit se recomanda? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jan 2016 · Report post Doar daca masina are peste 200.000km.masina are 176000 km . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jan 2016 · Report post Doar daca masina are peste 200.000km.masina are 176000 km . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Jan 2016 · Report post SALUTARE.Tocmai am achiziționat un S60 1.6 D, an 2011,din GERMANIA. As dori, pentru liniștea mea sa fac un schimb complet de filtre și ulei.Ce producători îmi recomandați? Mașina are 119000 km.Mersi Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Jan 2016 · Report post SALUTARE.Tocmai am achiziționat un S60 1.6 D, an 2011,din GERMANIA. As dori, pentru liniștea mea sa fac un schimb complet de filtre și ulei.Ce producători îmi recomandați? Mașina are 119000 km.Mersi Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Jan 2016 · Report post Filtre Mann sau Mahle si ulei Castrol sau original Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Jan 2016 · Report post Eu recomand toate filtrele pe original mai putin cel de aer motor, iese fix acelasi pret, ba chiar mai ieftin cu cativa lei . Uleiul pt Euro 5 este Castrol Magnatec Professional pt Ford, este un singur tip si nici nu e foarte scump . Share this post Link to post Share on other sites