Posted 6 Dec 2015 (edited) · Report post Va salut, intampin urmatoarea problema cu senzorul de temperatura exterioara. Daca-l las pe masina desi afara sunt maxim 3 grade mie-mi scrie ca am 27grade, daca-l scot scrie ca-s -40. O fi busit senzorul sau ceva cabluri intrerupte rupte etc. ?? Atasez si 2 poze cu vinovatul. Edited 6 Dec 2015 by razvan01981 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Dec 2015 · Report post In conditiile astea e senzorul. Daca era cablul, cu senzorul pus chiar iti arata ba -40 ba altceva. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Dec 2015 · Report post Asa mai face si la mine...imi indica uneori -40 chiar daca e vara. Deci problema e mufa/firele? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Dec 2015 · Report post Problema e senzorul. Eu am avut aceeași problemă, l-am schimbat și totul e ok. 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Dec 2015 · Report post Problema e senzorul.Schi,ba l si scapi de probleme. 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Dec 2015 · Report post Ms baieti, o sa incerc sa caut unul la dezmembrari sa vedem ce spune pe urma Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jan 2016 · Report post Si eu am probleme cu senzorul, am cumpărat unul de la dezmembrări dar arată alte valori fata de al meu dar tot greșite... Deci cred ca voi cumpara unul nou. Are cineva? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jan 2016 · Report post Si eu am probleme cu senzorul, am cumpărat unul de la dezmembrări dar arată alte valori fata de al meu dar tot greșite... Deci cred ca voi cumpara unul nou. Are cineva? Share this post Link to post Share on other sites