Posted 7 May 2008 · Report post Salutare tuturor,Am nevoie de niste coduri pentru urmatoarele piese:1. Bucsa anterioara bascula (cea din fata)2. Biele de directie (stanga+dreapta)Masina este un S60 din 2001, VIN: YV1RS58K212052010Este cineva dispus sa-mi spuna cum si de unde pot afla aceste coduri pentru piese; eventual si un pret, vreau sa le cumpar, piesele sa fie noi.Multumesc,Gaby Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 May 2008 · Report post 1. Bucsa anterioara bascula (cea din fata) - LEMFORDER 26600 - 148RON/buc2. Bielete de directie (stanga+dreapta) - SWAG http://www.piese-volvo.ro/catalog/product_info.php/products_id/163Bafta ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 May 2008 · Report post Mersi de raspuns,Bucsa anterioara pentru bascula mi se pare cam scumpa, sigur este decat o bucsa?, ar trebui sa fie cam 80-90RON Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 May 2008 · Report post Pretul depinde foarte mult de calitatea piesei. Iti pot oferi si la acel pret, dar nu stiu cat o sa te tina. De la MOOG (FEDERAL MOGUL) este si mai scumpa, sare de 2 milioane / bucata. Si eu am ramas un pic interzis cand am vazut pretul, dar se pare ca pe-acolo e... Plus ca are cam un kilogram bucsa aia BUCATA !!! Share this post Link to post Share on other sites