Posted 2 Jan 2016 · Report post Salutare si Un An Nou cat mai bun tuturor utilizatorilor.Am achizitionat de o saptamana un Volvo S40, an 2003(decembrie) cu 139500 km la bord, motor 1.9 de 102.Masina e de noua in tara, primul proprietar a luat-o pe leasing si a tinut-o pana in 2012 iar al doilea de atunci pana ce am luat-o eu. Ideea e ca volanta bate pana in momentul in care se incalzeste motorul. Doua probleme am legat de acest aspect: una, e posibil sa se duca volanta la km astia avand in vedere ca 8 ani a circulat prin Bucuresti? A doua, e recomandat sa o schimb cat mai repede sau mai pot circula avand in vedere ca se aude doar pana ce motorul e cald?Multumesc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Jan 2016 · Report post Mai poti circula cu ea asa, fara probleme (asta daca sigur este volanta si nu altceva) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Jan 2016 · Report post Salutare!Dupa cum zice si Ionut,poti circula cu ea asa. Daca o mai menajezi putin,in sensul sa nu pleci primul de la semafor sau sa faci accelerari bruste in sarcina,mai poti trage de ea asa o perioada de timp.Problema e atunci cand bate destul de tare,atunci e recomandat sa o lasi pe dreapta ca sa nu rupi arborele. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Jan 2016 · Report post George,si a mea bate la masina ce-am luat-o de la tine,are 340.000km acum si bate de ceva vreme. Am zis s-o schimb in primavara...daca o mai tine. La mine nu se aude tot timpul,cred ca are anumite momente cand intra in trepidatie. Pe loc la ralanti se aude(cateodata ii dau un "sprit" si "tace" . In mers nu se simte/aude absolut nimic. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Jan 2016 · Report post Ok. Am inteles. Multumesc de sfaturi. Share this post Link to post Share on other sites