Posted 2 Feb 2016 · Report post Am o problema de ceva vreme.Atunci cand iau virajul se aude un huruit(scartait) foarte deranjant,parca zici ca scartaie fier pe fier.Stie cineva care este problema? Daca da,cum pot sa o remediez? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Feb 2016 · Report post Salut si tie! Si eu am avut o problema cand a trebuit sa sterg 2 din cele 3 topicuri identice pe care le-ai deschis...Mai multa atentie pe viitor! Problema ta este mecanica,ai fost cu masina la vreun mecanic? Posibil sa fie flansele de la amortizoare,de aceea zic sa o vada un mecanic,tot el fiind cel in stare sa o remedieze. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Mar 2016 · Report post Daca zgomotul se aude când virezi volanul atât pe loc cat si in timpul mersului, atunci colegul care a scris mai sus, are dreptate. Daca zgomotul se aude doar in timpul mersului in curbe, cu volanul deja virat, atunci sunt unul sau ambii rulmenți de la roti. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Mar 2016 · Report post dle Tofan, ar trebui macar sa stim despre ce volvo discutam si mai ales conditiile in care apar problemele tale...nu ai fost explicit deloc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Mar 2016 · Report post Verifica nivelul la lichidul de servodirectie. Share this post Link to post Share on other sites