Sign in to follow this  
Followers 0
mikaita

Schim distribuție

15 posts in this topic

Vă salut prieteni ! Am și eu o întrebare la voi....pt un xc60 /2012/2.4 D3 AWD când se face prima distribuție la mașină sau la câți km....iar a 2a?am achiziționat o bijuterie de mașină care are deja 163.000km și cineva mi-a spus ca prima distribuție se face la 180.000km ceea ce îmi vine foarte greu sa cred ....în cartea service nu scrie nimic ....iar reviziile sunt făcute din  30.000 km în 30.000km  .....multumesc 

Eu recomand ca la toate D5-urile (chiar daca a ta e D3) la 80.000 sau 5 ani cat timp traiesti in tara asta mirifica.

1 person likes this

Mulțumesc Alex. ....deci dacă prima presupun ca s-a făcut la 80 mii (în grrmania) a doua când se face ? tot peste 80....sau 100mii deja asta este al 5 lea an....am sa încerc sa mă uit la un stiker la motor sau ceva pe acolo unde pot vedea exact când s-a făcut distribuția. ....(dacă mai exista)....

Poate nu a fost facuta niciodata :) De ex. e pe plaftorma spre noi o masina cumparata second din DE din reprezentanta si i s-a rupt pe drum distributia, un V40 DrivE 2013....

OMG !!!!!!Dar știi sa-mi bagi gheată la inima ....nu glumă....totuși poate are cineva o poza ....la ce km....ceva din manual....mai spart Alex...!

Revizii din 30k in 30k cam inseamna aproximativ la 180k distributie .Daca nu ti-ai adus masina personal din Germania pe roti,schimba distributia acum si nu mai cerceta.Iei momentul T0 de cind schimbi distributia si gata.

Daca este masina de oras zilnic poate ca trebuie sa ii injumatatesti intervalul de schimbare de distributie insa tot mi se pare exces de zel insa faci cum crezi.Exista in Vida  la ce interval merge facuta distributia...fiind vorba de motorul ce echipeaza si alte modele de Volvo  mai ales ca dieselul nu este de turatie si duce..

Edited by V50Saphir
1 person likes this

Așa mi-au spus cei de la care am luat mașina(dealer volvo DE)....ca prima distribuție se face la 180 mii....în cartea service reviziile sunt la 30 mii făcute(are 5 revizii facute). ..dar îmi este greu sa cred ca o curea poate duce atâția km....180 mii.....Va mulțumesc mult pt informații ....acum trebuie sa văd și ca bani ce înseamnă distribuția la volvo reprezentă..!!!Mulțumesc 

Aveti idee ce vida (versiune) merge pt xc60/2012 ?care sa-mi recunoasca masina....vin....etc?momentan am 2013A si nu o vede,poate imi sugerati si de unde sa o descarc,multumesc

Eu folosesc VIDA2014D, si va trebui sa faci update si la firmware-ul de la DiCE.

1 person likes this

Multumesc mult Alex.....nu stiu de unde sa-l descarc.....firmware  la DICE stiu ca si-a facut.....

Vezi la prietenii rusi ;)

1 person likes this

nu am gasit nici la prietenii rusi....am descarcat tot ,se instaleaza dar nu are vida patch.....executabilul.....are cineva un link care merge??multumesc

Merge ala de 2014A ;)

1 person likes this

Merge Alex...vida 2014A,multumesc mult,vede vin dar nu vede tensiunea la baterie (în dreapta paginii unde citește vin)

Eh, aici nu te pot ajuta ... Cu mare drag :)

1 person likes this