Posted 16 Feb 2016 · Report post Buna ziua , a venit vremea sa ma despart de dragul meu v50 . V50 d5 (180 cp , 400 nm) dpf, cutie manuala 6 trepte , suspensie confort , culoare saphire black . Nivel de echipare summum : tapiterie cu piele neagra , senzor de ploaie , 4xgeamuri electrice (toate 4 au auto-up/down) , oglinda retrovizoare antiorbire , senzori de parcare spate , sistem audio high performance (mp3 + aux) , calculator de bord , clima bi-zonala , spalatoare faruri , faruri de ceata , oglinzi incalzite si reglabile si pliabile electric (sper ca nu mi-a scapat nimic). Masina are 164 000 km , are taxa platita si nerecuperata , are 2 seturi de jante vara(205/50/R17)/iarna(205/55/R16) , 2 chei . Masina functioneaza impecabil ! Pret: 7400 euro . Motivul vanzarii , am schimbat-o cu ceva mai mare (v60) Contact: 0742089691 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Feb 2016 · Report post Masina se poate vedea in tg mures , si gasim si un dice prin zona pt testare . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Feb 2016 · Report post Niste poze facute astazi, dupa o baita . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Mar 2016 · Report post Se poate inchide , multumesc pentru gazduire volvo-club ! 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites