Posted 25 Mar 2016 · Report post Va salut! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: am un S80 cu suspensie 4C, amortizoarele fac figuri si trebuie schimbate! Dat fiind faptul ca sunt foarte scumpe, aproximativ 3000lei/buc, doresc sa le schimb cu unele normale. Ce probleme ar fi? Ce riscuri? Ar impiedica buna functionare a masinii si ar diminua performantele de rulare? Multumesc! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Mar 2016 · Report post Ce "figuri" fac amortizoarele? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Mar 2016 · Report post Cam asa arata sistemul 4C! Tinand cont de cate calculatoare este legat si de care depinde, tu ce crezi, se poate schimba? 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Mar 2016 · Report post Gata! Am rezolvat masina! Am cumparat amortizoare noi originale, totul e brici! Acum am alta problema: am schimbat becurile de far, xenon, D1S, Hella, 5000k si nu mai functioneaza luminile autoadaptive-cornering! :))) bestial! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Mar 2016 · Report post Care, cum,de unde si cat ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Dec 2020 · Report post Salutare ! Am si eu un s80 din 2012. Cum imi dau seama ce fel de suspensie am? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Dec 2020 · Report post Te uiti pe sub fusta,daca vezi matze din amortizoare,e jale.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Dec 2020 · Report post 5 hours ago, ovidiuandrei76 said: Salutare ! Am si eu un s80 din 2012. Cum imi dau seama ce fel de suspensie am? Pe consola trebuie sa ai butoane pt suspensie, daca nu ai .....nu ai 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites