Posted 23 Apr 2016 (edited) · Report post Buna , Ieri mi-a aparut o eroare la bord de la " Check engine " , am mers azi la un terster cu ea si intial am avut urmatoarele erori "poza 1 si 2" , dupa ce a sters erorile si am facut o tura cu masina , a ramas una singura "poza 3" , cu toate acestea in momentul in care "bag" piciorul in aceleratie si sare de 2 mi de ture se aude un vajait , ca si cum ar scapa aer pe undeva ,dar masina trage normal .... ce reprezinta eroarile acelea ? Edited 23 Apr 2016 by Balas Dan Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Apr 2016 · Report post Verifica furtunul de turbo.E posibil sa fie fisurat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Apr 2016 · Report post L-Am schimbat.....După 80 de km iar a apărut la bord eroarea de la "check engine" Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Apr 2016 (edited) · Report post Mufa oxidata pe la ECM? Edited 26 Apr 2016 by Claudiu T Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Apr 2016 · Report post Vajaitul se auzea pe la furtunul de la intercooler ,după o noua schimbare a acestuia problema a dispărut , după sărbători o sa șterg eroare de la bord (dacă o sa găsesc un tester în baia mare care e compatibil cu volvo și am încercat pe la vreo 3 și nu au reușit sa se conecteze) Sărbători fericite tuturor ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 May 2016 · Report post Problema cu "check engine" a fost rezolvata , dupa ce am inlocuit 2 furtune de la intercooler . Share this post Link to post Share on other sites