Posted 23 Dec 2017 · Report post Inseamna ca ai problema cu cheia, nu prea ai ce sa faci . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Dec 2017 · Report post Ok, asta am inteles. Intrebarea mea era daca cheile comercializate de tine sau de Alex au si placa electronica sau vin numai carcasele si cip-ul de la imobilizator? Si de asemenea daca in suma ceruta de reprezentanta se sincronizeaza si cheia cu inchiderea centralizata, sau numai imobilizatorul si iti muta placa veche in cheia noua pentru a functiona inchiderea centralizata? In caz contrar nu am intrebat inca la Exclusiv Auto, dar baietii zic ca la Primus este 1600 ron o cheie noua.La cei din Cta ma astept la mai mult. Multumesc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Dec 2017 · Report post Vin complete mai puțin cheia metalica . Sent from my SM-N920S using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Dec 2017 · Report post Multumesc frumos! Craciun fericit tuturor! Share this post Link to post Share on other sites