Posted 22 Jun 2016 · Report post Salutare tuturor! Sunt nou pe aici, asa ca inca incerc sa ma acomodez Am achizitionat de curand un V40-D3 polestar la mana a doua din 2015. Sincer sa fiu, am gasit dificila cautarea de piese:roata de rezerva(am un kit) si covorase de plastic. In alta ordine as dori sa achizitionez un C3 si as vrea parerea voastra i leg cu cea mai buna optiune de motorizare. multumesc! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Jun 2016 · Report post Salutari si bine ai venit. Ai dori sa achizitionezi un C3...0? Nu de alta... Dar nu cred ca-s prea multi priceput in ale Citroen-ului pe aici. Daca C30 iti doresti - rasfoieste discutiile din sectiunea S40 (e platforma comuna cu C30). Cred ca vei ajunge la concluzia ca ESTE recomandat sa fie evitata motorizarea 1.6d. Din experienta proprie si personala de fost posesor de C30 cu motorizare D3 iti spun ca eu as merge tot pe D3/D4/D5 (D4/D5 nu sunt propulsoare des intalnite pe C30). Lasand viitoarele achizitii, baga niste poze cu v40u'. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Jun 2016 · Report post Asa arata cand am cumparato de la primus auto. merci ptr info! 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Jun 2016 · Report post bine ai venit...frumos P* Sent from my iPad using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites