Posted 26 Jul 2016 · Report post E trist ce spui și din păcate atât de mult adevăr...îmi pare tare rău și mie mai ales ca e foarte frumoasa și full option nici acum nu am descoperit cate are pe.ea...însă bătaie de joc e puțin spus...sper doar sa nu fie afectat motorul foarte mult...sunt ceva teste?sau sa l deschidă un mecanic sa mi spună cum arata...mi se mai aud tachetii Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Jul 2016 · Report post E trist ce spui și din păcate atât de mult adevăr...îmi pare tare rău și mie mai ales ca e foarte frumoasa și full option nici acum nu am descoperit cate are pe.ea...însă bătaie de joc e puțin spus...sper doar sa nu fie afectat motorul foarte mult...sunt ceva teste?sau sa l deschidă un mecanic sa mi spună cum arata...mi se mai aud tachetii Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Jul 2016 · Report post Asta e viata când ai încredere în oameni și zici ca faci un bine, și ți promite neîncetat ca mașină n are nimic, dar toate astea se plătesc sub o forma sau alta...poate am noroc și nu s a stricat mare lucru la ea...o sa merg la mecanic sa mi regleze tachetii asa am înțeles ca se poate si sa mi spună ce și cum...după cum se aude , tata , și se pricepe zice ca se aude bine... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Jul 2016 · Report post Îmi poate spune cineva care e diferența între antigel original Volvo și celelalte....mersi Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Jul 2016 · Report post Ce diferente te intereseaza? In principiu, Volvo foloseste antigel verde, dar un bidon de 4l (nediluat) costa 100-120 lei, deci nu vad de ce te-ai coplica cu altceva Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Jul 2016 · Report post Vezi ca motoarele in 5 pistoane au un zgomot de "tacheti" la relanti Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Jul 2016 · Report post Cristi Mureșan mulțumesc nu am stiut...nu e verde ci roz ...asa.mi a spus fostul proprietar...și da dacă e acest preț e chiar oki..am.întrebat în mare sa știu...eu acum încerc sa repar ce altu a stricatrecut...sper sa mi iese ca eu chiar ama grija de ea si o iubesc de a dreptu:))) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Jul 2016 · Report post De curiozitate cati bani ai dat pe minunatia asta de masina ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Jul 2016 · Report post Pai nu ai dat sub pretul pietii . Din pacate nu ai ce face in afara de ceea ce faci deja . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Jul 2016 · Report post Ma vroia și 300 pe cauciucuri ca sunt aproape noi de iarna:) la cate probleme am cu ea î am zis sa mi le dea gratis Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Jul 2016 · Report post Îmi pare rau de ea ca e frumoasa dar ...bolnavioara:((( Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Jul 2016 · Report post Îmi pare rau de ea ca e frumoasa dar ...bolnavioara:((( Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Jul 2016 · Report post Din ce an si ce motorizare?o seara buna Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Jul 2016 · Report post 13 hours ago, Lavi said: Îmi pare rau de ea ca e frumoasa dar ...bolnavioara:((( Sper sa o rezolvi, am ramas muta … nu ma mira, si aici in Franta fac porcarii la garaj. Si noi am tras mult cu masina noastra si inca mai avem ( la fel, o iubesc :)). Poate incerci cu baietii de la garaj din Bucuresti ? Ei fac minuni;) Curaj! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Jul 2016 · Report post 2011 1984 cm cred ca asta te interesa nu? Motor d5...crede-mă e o bijuterie mașină asta...păcat ca am.de tras atât cu ea...motorul se aude bine.. spune mi te rog ce i ai făcut sa ai circuit? În ce stadiu ești? Care e povestea ta pe scurt ce ai schimbat la ea ca.mie mi se pare ca am schimbat aiurea pompa de apa, radiatorul nu mi pare rău, acu după toate astea , zice garnitura, m am saturat, nu are nimic masina , decât păcătosul ala de furtun infundat, ...spune mi ce ai folosit te rog sa o mai remediezi și de când te chinui...mersi mult Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Jul 2016 · Report post Sunt din timisoara. .deocamdată găsesc soluții cu tata, el s a enervat ba ca i una ba ca i alta, și a descoperit cu un prieten de a lui ca furtunele mi s infupdate, altfel ma duceam din service în service.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Jul 2016 · Report post 15700 e pe un 2l tracțiune fata îmi pare foarte mult . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Jul 2016 · Report post Ți am zis vroia 16000 cu tot cu cauciucuri iarna.:)) e piele în interior, camera spate trapa etc are multe pe ea, sper ca măcar am.luat o bine ca pret:)) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Jul 2016 (edited) · Report post La 1984cmc nu este D5, este un D3. Trecand peste, piele, camera si trapa au majoritatea. Dar, cum a spus si Bogdan 15.700 pentru un FWD este cam mult. Edited 28 Jul 2016 by Brava Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Jul 2016 · Report post Este d 5:)) și este drive:)) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Jul 2016 · Report post Nu exista D5 Drive . Mai bine pune o serie de sasiu sa vedem ce ai cumparat ca vad ca nici tu nu stii ce ai luat . 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Jul 2016 · Report post Este fix D3. D5-ul are 2.4L si AWD. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Jul 2016 · Report post Are 5 pistoane ! Nu e d 5? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Jul 2016 · Report post D3,D4 si D5 au 5 Pistoane. Share this post Link to post Share on other sites