Posted 28 Jul 2016 · Report post Acum 2 minute, Lavi a spus: Are 5 pistoane ! Nu e d 5? D5 e o denumire comerciala si de obicei vizeaza motoarele 2.4 in 5 pistoane . Al tau are denumirea comerciala d3 si este un d5 in miniatura avand 2l. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Jul 2016 · Report post Deci e d3 dar ...d5 de fapt...ciudate denumiri...d3 comercial...d5 în miniatura...nu știu cat de important e la ora actuala ma interesează sa aibe circuit complet ceea ce nu am decât pe unul din furtunele ce intra în vasul de expansiune Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Jul 2016 · Report post Cauta in Timisoara un service competent care sa-ti poata curatat sistemul de racire. A verificat cineva radiatorul sa nu fie infundat? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Jul 2016 · Report post L am.schimbat e nou. Valeo...și distribuția cu tot cu pompa Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Jul 2016 · Report post @Lavi pt a putea fi ajutat trebuie sa ne spui clar ce motor ai . Pune o serie sasiu e cel mai ușor asa pt ca mai exista un motor 2.4 drive de 175 cai și asta are niște probleme de răcire. Sent from my SM-N920S using Tapatalk 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Jul 2016 · Report post ...Imediat...e 2l nu 2.4 Yv1dz5251b2170217 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Jul 2016 (edited) · Report post Este fix acelasi motor ca al meu, 2l in 5 pistoane. D3 garantat ai Lavi Edited 28 Jul 2016 by CataP Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Jul 2016 · Report post Oki...nici nu contează cred...important e sa zboare:) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Jul 2016 · Report post 2 minutes ago, Lavi said: Oki...nici nu contează cred...important e sa zboare:) Daca ii pui niste aripi zboara:))), acum revenind la subiect, colegi de pe forum sigur iti vor da cele mai bune sfaturi si metode de a scapa de aceasta problema Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Jul 2016 · Report post Zboară ea și fără aripi:)) e deșteaptă și frumoasa:))) sunt sigura ca toți vor sa ma ajute Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Jul 2016 · Report post Mi a bagat presiune pe furtun și l a desfundat joi merg sa mi curețe circuitu sper sa fie tot mai bine...multumesc tuturor pentru sfaturi... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Jul 2016 · Report post Bun...am.desfundat dar nu vine nimic pe.furtun de ce? Plus ca la pasager am caldura, dar la șofer nu....care ar fi explicația? Am fost aproape sigura ca dacă desfund și celalalt furtun o sa am caldura în ambele parti:((( Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Jul 2016 (edited) · Report post Din cate stiu este un singur radiator de caldura (nu unil in stg unu in dr) deci ... e de la unitatea de clima / motorasele care dirijeaza aerul , fie se rezolva cu o calibrare / schimb motorasul ars si apoi calibrare . Ca sa se inteleaga : ai nevoie de tester , preferabil de volvo. Edited 29 Jul 2016 by Cristi Muresan Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Jul 2016 · Report post Oki...mersi mult măcar știu la ce sa ma astept și sa am și eu o părere...ca ieri merg la mecanic și ii zic una alta și mi zice nu vrei sa fii mecanic ma ajuți, ca n are cine:)) 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites