Posted 4 Aug 2016 · Report post Hellou, n-am vazut un topic de felul acesta deschis pe undeva pe aici (decat cel cu masinile noastre), asa ca m-am gandit sa deschid eu unul, in sectiunea aceasta. (daca nu isi are locul p-aici, se poate sterge) Ideea topicului e sa aratam si discutam pe baza fotografiilor noastre cele mai reusite. Asa, poate mai descoperim pe aici pasionati de fotografie :D. O sa incep eu. Ma pasioneaza in special portretele, foto sport (cu/fara masini), landscape-urile (panorame), arhitectura urbana, shooting-urile auto, foto de evenimente. Las aici cateva cadre, o sa mai adaug, daca e, in alte posturi ulterioare :). PS: o sa urmeze un shooting auto nocturn la un Volvo ;D. 5 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Aug 2016 · Report post Felicitari pentru initiativa si pentru cadre. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Aug 2016 (edited) · Report post @Mihai933 You little troll . merci de aprecieri. Totusi, nimeni p-aici cu foto? . Si cum am promis: Edited 8 Aug 2016 by costin96 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Aug 2016 · Report post Când mai faci ieşiri nocturne pentru foto, gimme a sign. Mai aduc o besti şi implicit un fotograf cu ea Pentru galerie: http://zeeko2104.deviantart.com/. Nu o să încep să pun pe aici tot ce am Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Aug 2016 · Report post La 08.08.2016 at 6:04 PM, costin96 a spus: @Mihai933 You little troll . merci de aprecieri. Totusi, nimeni p-aici cu foto? . Si cum am promis: Frumoase pozele, poate ne strangem mai multi sa ne "pozezi" si pe noi Mai sunt cel putin 3 pasionati pe forum Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Aug 2016 · Report post Daca se lasa cu obraznicii d-astea scot si io DSLRu' de la naftalina. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Aug 2016 · Report post The more, the merrier Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Aug 2016 · Report post @Vicu: va pozez, nu-i bai =)). Cand mai organizati intalniri prin Bucuresti, o sa fiu si eu prezent :P. Doar sa postati si pe forum. 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Aug 2016 · Report post @Vic21 Also, iti spun Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Sep 2016 · Report post On 8/19/2016 at 9:33 PM, costin96 said: @Vicu: va pozez, nu-i bai =)). Cand mai organizati intalniri prin Bucuresti, o sa fiu si eu prezent :P. Doar sa postati si pe forum. Off topic: Joi seara la Polivalentă; Vineri seara în Bucureștii Noi (în parcare la Penny market). On topic: Faine pozele! Numai bine Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Sep 2016 (edited) · Report post Asa c-ai intrebat Cea cu avioanele si prima cu BMW-urile (chiar daca nu-s fan B&W) sunt misto. Poze de care (subiecte generale) ? Edited 6 Sep 2016 by Maurice 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Sep 2016 · Report post Peisagiii... 5 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Sep 2016 · Report post De curiozitate intreb si eu, pe amatorii de fotografie, unde exista peisaje de genul astora? Ultimele, in afara de cea cu foca. E vorba de expunere, de filtre de...moment al zilei? Chiar sunt curios. Eu personal n-am vazut niciodata marea ca de catifea asa ca in poza aceea cu stancile. Arata mai degraba a o pasta mata decat a ocean. Ce roca anume e in acel drumeag de pamant/piatra de apare ca fiind violet, ca lavanda de pe margini? Sunt prelucrate? De ce sa prelucrezi o poza cu ceva ce e deja maximum din ce poate oferi natura? E ca si cum ai gasi o cale sa alterezi ceva ce deja e foarte frumos. Le vede aparatul mai frumoase ca noi? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Sep 2016 (edited) · Report post Islanda. Pozele sunt foarte putin ajustate in Lightroom, ceea ce este normal, umbre, crop, luminozitate, claritate, contrast, etc, nu sunt prelucrate agresiv, nu s-a umblat ca nebunul la saturatie, culori, etc sa nu mai aiba legatura cu realitatea. Sunt facute in general "noaptea" in mai-iunie cand e tot lumina dar mult mai placuta si in toate culorile imaginabile. Filtre doar de polarizare (de aici si culorile mai bine definite) si ND-uri (intuneca imaginea) pentru timpi mai lungi de expunere. Marea "de catifea" o faci din timpul de expunere de la 0,5 secunde in sus, depinde cum o vrei. Roca este vulcanica spalata de apa, la fel nisipul este negru. Drumul este asfalt cu pieticele albe, toate in poza au nuanta data de lumina de la ora 3 dimineata. Edited 6 Sep 2016 by Maurice 4 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Sep 2016 (edited) · Report post Multumesc de clarificari Maurice, le banuiam dar nu eram sigur. Cred ca de fapt dezamagirea mea consta in faptul ca fotografia e o arta, nu captarea unui moment distinct. Probabil ca orice arta are artificiile ei. Vorbeam in general, pentru ca vad foarte multe poze cu niste peisaje care am impresia ca nu pot exista, oricat de discromat as fi eu. Sau cel putin eu nu le vad asa bine ca un obiectiv, Edited 6 Sep 2016 by Sepukku Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Sep 2016 · Report post @Kronborg Merci fain @Maurice Foarte faine cadrele. Unele chiar sunt demential de faine :D. Inca cateva si de la mine: 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Sep 2016 (edited) · Report post A treia e misto iar pe a doua eu as face-o asa (daca nu te superi): In balta trebuie sa se reflecte ceva altfel e inestetica ca de exemplu mai jos (alta n-am avut in laptop acum): Edited 12 Sep 2016 by Maurice Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Sep 2016 · Report post La masina era misto sa faci un "panning" ca mai jos sa ramana doar masin clara restul niste "ceva acolo pe fundal" La mine viteza e mult mai mica ca la merc-ul tau dar din pozitionare se rezolva. 4 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Sep 2016 · Report post Astea cu stop cadru pe un detaliu in timp ce restul se misca chiar imi plac. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Sep 2016 · Report post @Maurice: Thanks de sfat. Cred ca da mai bine fara baltoaca. Si fix panning incercam sa fac pe masinile care treceau. Insa problema era ca aveau o viteza destul de variabila. Intrau cu ~40 in curba, ieseau cu 80 pe linia dreapta. Mai caut in PC exemple ca mai am. Revin cu inca cateva :d. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Nov 2016 · Report post 7 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Nov 2016 · Report post Super. O mica problema, ati intarziat cu o luna pozele. Daca aveai toate culorilea alra in copaci, verde, galben ruginiu iesea belea. 3 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Nov 2016 · Report post Frumoase fotografiile...poate repetam sedinta si pe zapada Am întârziat din doua motive: 1. Acum ne-au permis "actualele" sa ieșim 2. și al doilea (dacă mai contează)..am vrut sa punem in evidenta mașinile 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Nov 2016 · Report post Frumoase masini, imi voi lua si eu una rrrosie cand ma fac mare 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Nov 2016 · Report post Acum 27 minute, Bogdan G a spus: Frumoase masini, imi voi lua si eu una rrrosie cand ma fac mare Dai un ban... 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites