Posted 17 Sep 2016 · Report post Astazi am fost sa vad, cum incepe sa se contureze tapiteria. Arata destul de frumos, as spune de nota 8, chiar am putut sa iau acasa un scaun cel de la sofer. Am pastrat cromatica originala negru si gri, sperand ca nu o sa deranjeze o mica nota de originalitate in privinta cusaturilor duble de culoare albastra. Albastru se leaga cu caroseria Albastru Paris(culoarea originala). Va rog sa scuzati calitatea pozelor, promit unele foarte bune cand e gata cu totul masina. 7 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Sep 2016 · Report post Acum 5 ore, SEBASTIAN_RACINGCODE a spus: Astazi am fost sa vad, cum incepe sa se contureze tapiteria. Arata destul de frumos, as spune de nota 8, chiar am putut sa iau acasa un scaun cel de la sofer. Am pastrat cromatica originala negru si gri, sperand ca nu o sa deranjeze o mica nota de originalitate in privinta cusaturilor duble de culoare albastra. Albastru se leaga cu caroseria Albastru Paris(culoarea originala). Va rog sa scuzati calitatea pozelor, promit unele foarte bune cand e gata cu totul masina. Cat au costat ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Sep 2016 · Report post Retapitarea inca nu este gata, deci nu am platit decat un avans din suma stabilita. Preturile variaza in functie de model si de materialul folosit. In cazul meu 4 scaune 500Euro, dar daca vrei si panouri de usi, volan schimbatotor, partea de protectie, capul schimbatorului ... buzunare usi... pretul se ridica. 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Sep 2016 · Report post Astazi am reusit sa dau o fuga pana la tinichigerie, fiind o masina la care se lucreaza mai mult in weekend. Nu s-a avansat foarte mult, dar sper de acum inainte sa fie mai cu spor. Partea din fata a fost cea care a atras atentia, armature barii fata fiind ... de nedescris si culmea pe spate e mult mai rau si nu table masini ci armaturile. Oricum barele parasoc la Volvo sunt intradevar gandite sa fie foarte solide si sa preia foarte mult din impact. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Sep 2016 · Report post Si la 850-uri este problema asta la armaturile spate Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Sep 2016 · Report post Pe spate imi e frica ca nu mai gasesc nimic. Dar sa vedem. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Sep 2016 · Report post Deoarece mi s-a parut destul de ruginita serpentine de la servorirectie, am mers la masina donatoare 440T si am luat serpentine de acolo. Difera putin dar cred ca se poate adapta. Pentru design am hotarat sa inlatur galbenul de la lampile laterale de semnalizare asa ca am comandat un set de sticle albe. Au venit si arata foarte bine, sper sa se si potrivesca. 3 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Sep 2016 (edited) · Report post Usor, usor tapiteria are sa fie gata in curand. Azi am mai luat cateva piese. La scaunele spate, spatarul era mochetat cu mocheta care este si pe jos in masina. Am pastrat sa fie lafel. in spirit de originalitate si pentru design pare mai interesant asa. Deabea astept sa vina de la vopsitorie sa intru sub ea, la dat puntea din spate jos si cadrul motor pe fata jos. Vreau sa le curate sa le vopsesc si sa ii aduc mici imbunatatiri la suspensie. Edited 20 Sep 2016 by SEBASTIAN_RACINGCODE adaugare info 6 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Sep 2016 · Report post Inca un foarte mic pas in drumul restaurarii, desigur in limita posibilitatilor o armature noua fiind 200Euro. 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Sep 2016 · Report post Felicitări pt răbdare. Foarte frumos proiectul . 👍 Sent from my SM-N920S using Tapatalk 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Sep 2016 · Report post Multumesc! Chiar ca imi trebuie rabdare,, mai mult cu oamenii, ca masina saracuta e cuminte. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Sep 2016 · Report post Buna seara dragi prieteni, Inca un pas mic in directia corecta, sper. Asa cum am banuit armature spate are multa rugina, atat de multa inct cca. 25% din ea se taie, e ruginita irecuperabil. Armatura spate nu mai fixa corect bara, dar se remediaza, adaugand exact unde trebuie fibra de sticla lipita pe metal, creand un corp comun. In rest putina table completata, putin chit... 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Sep 2016 · Report post Mai am cateva imagini, din pacate nu toate, s-au mai pierdut din ele. Putina table adaugata pe ici colo... Acum trebuie sa tratam correct zonele de interventie pentru ca altfel la anul avem din nou de lucru. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Oct 2016 · Report post Se lucreaza! Mai e ceva de lucru dar directia este buna. Masina avea doua gauri de antenna in caroserie si am decis sa renunt la ele deoarece exista acum solutii de antenna fara sa mai iasa inafara. Erau gaurile: una pe plafon in spate si alta pe aripa stanga spate. 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Oct 2016 · Report post Incepe sa capte contur. e doar chitul dar cu sparay... 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Oct 2016 · Report post Usile in partea de jos dupa cum se vede in imaginile atasate anterior erau cu problem.e Acum incep sa arate omeneste, sper sa iasa ca de fabrica, la linie. Cred si sper ca am sa salvez o maisna frumoasa, interesanta si destul de performanta desi cifrele nu sunt astronomice. 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Oct 2016 · Report post Inca putin si se apropie vopsitul, cu rugina e gata, sau aproape gata. 3 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Oct 2016 · Report post Super ! Sent from my ONE A2003 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Oct 2016 · Report post Bună ziua, Am finalizat s eu un proiect de restaurare a masinii pe care o posed.La tinichigerie nu a fost mult de lucru,doar pragurile si pasajele de la semiaripile spate. S-a bucsat blocul motor, reparat directia, frane. Spune-mi t rog de unde ai comandat esapamentul , pentru că vreau să înlocuiesc toba primară. Succes in finalizareaproiectului.i Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Oct 2016 · Report post Am comandat esapamentul de la o firma care face confectii metalice din Inox, nu am factura langa mine e la contabilitate. Printre altele face si esapamente pentru cateva modele Volvo, iar calitatea e destul de sus, doar ca ei fac doar esapamente de turbo. Te rog da-mi intr-un mesaj privat sau prin e-mail la sebastian@racingcode.ro datele masinii si vedem daca are sau daca se poate adapta ceva. La masina mea usile au fost scoase si -sa lucrat intensiv la ele chiar si la interior, mai mult pentru aspect. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Oct 2016 · Report post Tot de azi am si un nou set de arcuri facute la comanda, ceva mai scumpe decat era programat, fiind scoase din productie. Am avut noroc. 4cm mai joase. Amortizoarele spate sunt Monroe noi, dar modificate personal, devenind mult mai ferme pe ambele directii, si functionand fara sincope. Original avea unele mici sincope in functionare, nu erau liniare, acum sunt. 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Oct 2016 · Report post Ce anume ai modificat la amortizoare? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Oct 2016 · Report post efectul de amortizare, dar vom discuta mai mult dupa testele de strada, acum nici macar nu sunt montate Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Nov 2016 · Report post Astazi se pregateste pentru vosit si sa speram ca reusim sa o si vopsim. Lucrearea este destul de avansata si am atacat toate zonele care au fos afectate. 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Nov 2016 · Report post Azi s-a dat si lacul, nu e perfect dar dupa finisare sa speram ca mai urcam un punct doua la nota finala. Vopseaua este codul original Albastru Paris, doar ca la neon se distorsioneaza. 3 people like this Share this post Link to post Share on other sites