Posted 12 Sep 2016 · Report post Vând 4 jante oțel KFZ Stahlrad.Achiziționate în 2013 din Belgia.Au fost folosite un singur sezon pe un Volvo S80 MY2011.Dimensiuni: 16 inci (7J x 16 x ET 49; 5 x 108)Toate au montate valve.! Nu sunt îndoite, nu prezintă niciun viciu aparent.! Urmele care se văd sunt de la vulcanizare de la soluția care se aplică la montaj şi pot fi îndepărtate.! Preț uşor negociabil! Posibilitate de predare personală în Bucureşti şi împrejurimi, eventual şi în țară. Preţ: 700 RON (negociabil) Apreciez foarte mult dacă ştiţi persoane care caută jante de acest fel şi aţi da anunţul mai departe. Mulţumesc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Sep 2016 · Report post Salut, In cartea S60-ului meu scrie ca dimensiunile pentru anvelopele pe 16 sunt 215/55 R16 93H. Se potrivesc pe aceste jante ? Tu ce anvelope ai avut montate ? Ms. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Sep 2016 · Report post Acum 10 ore, yachtmanblue a spus: Salut, In cartea S60-ului meu scrie ca dimensiunile pentru anvelopele pe 16 sunt 215/55 R16 93H. Se potrivesc pe aceste jante ? Tu ce anvelope ai avut montate ? Ms. Salut, Ar trebui să se potrivească. Eu am avut 205/60 R16 96H, gume de iarnă. Uită-te în cartea maşinii la dimensiunile jantelor, trebuie să ai un tabel la secţiunea legată de anvelope şi jante. Share this post Link to post Share on other sites