Posted 12 Oct 2016 · Report post Salutare. Dupa ce am investit peste 2500 lei in Volvut mi-am dat seama, cam tarziu, ca totusi imi trebuie un V50. Cu cei doi copii mici spatiul nu este suficient. De aceea, daca cineva e interesat as schimba-o cu un V50, daca ar fi cu aceleasi dotari ar fi super. A mea are cam tot pentru varsta ei: piele, scaune electrice si incalzite, navigatie, telefon, trapa, oglinzi rabatabile, xenon fabrica, etc etc. E model summum, 2.0 d, 136 CP, fara filtru particule. Mai am si carlig pe care l-am demontat, un set de jante cu anvelope de vara in afara de cele de iarna. Am schimbat: ulei+toate filtrelele, amortizoare si flanse fata, capete de bara, pivoti. Distributia are 5000 km. Are baterie noua Varta. Nu are nici o eroare pe Vida si merge foarte bine. Cu banii jos ultimul pret ar fi 5000 euro. Tel; 0751118444 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Oct 2016 · Report post Salutare. Se vinde cu 4700 euro sau schimb cu V50. Multumesc. Share this post Link to post Share on other sites