Posted 6 Dec 2016 · Report post Vand Samsung Note Edge,achizitionat de nou in februarie 2014.Telefonul are cutia originala,accesoriile sigilate(in afara de incarcator).,bateria a foast schimbata anul acesta in primavara cu una originala(o am si pe cea originala).|Doar predare personala.Nu sunt interesat de schimburi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Dec 2016 · Report post Arunca si tu un pret, poate il vede vreun "mos" Craciun/Gerila/etc. care nu se zgarceste ca astia din ultimii ani Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Dec 2016 · Report post Acum 20 minute, Matrixxx a spus: Arunca si tu un pret, poate il vede vreun "mos" Craciun/Gerila/etc. care nu se zgarceste ca astia din ultimii ani A scris sub forma de tag , 1600 lei , am cautat si eu pretul putin :)) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Dec 2016 · Report post Valica, sigur nu ai gresit anul achizitionarii? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Dec 2016 · Report post Ai dreptate, l-am luat in 2015. Merci. Share this post Link to post Share on other sites