Posted 10 Dec 2016 · Report post Dupa cum spune si titlul, sunt in cautarea unui sistem de spalatoare far, pentru un S40 din 2008! Sistemul trebuie sa contina : - pompa din rezervorul de stropgel + garnitura de etansare - cele doua pompe de sub faruri + duzele - furtunul de la pompa din rezervor pana la pompele de sub faruri - cele doua capace de pe bara, care acopera duzele! Daca aveti cunostinte ca s-ar potrivi sistemul si de la modelul prefacelift (S40/V50 pana in 2008), ma multumesc si cu acela! Multumesc! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Dec 2016 · Report post cred ca le am eu pe toate .. dar din curiozitate cum le vei face sa mearga tinand cont ca nu ai sistemul montat pe masina? o sa le legi pe pompa de la parbriz? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Dec 2016 · Report post Motorasul de la spalatoarele de far, cel din rezervor, il voi lega printr-un releu, comandat de firul de plus de la faza scurta, si un buton in bord! Astfel, sistemul va functiona aproape ca de fabrica, doar cand faza scurta este aprinsa! Spune-mi un pret, te rog, pentru kit-ul complet! Multumesc! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Dec 2016 · Report post pompa din rezervorul de stropgel + garnitura de etansare- 150 lei - cele doua pompe de sub faruri + duzele- 300 lei - furtunul de la pompa din rezervor pana la pompele de sub faruri- 50 lei - cele doua capace de pe bara, care acopera duzele!- 100 lei Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Dec 2016 · Report post Cred ca a vandut masina... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Dec 2016 · Report post Mda, asa este, am vandut masina intre timp! ionutz_lup multumesc pentru oferta! Se poate inchide! Share this post Link to post Share on other sites