Posted 13 Jan 2017 · Report post Buna ziua , Sunt posesorul unui Volvo XC70 D5 , AWD 185 BHP si de cateva ziel , mai exact Luni dimineata am simtit o smuncitura cand am redus viteza . Am pus schimbatorul pe pozitia manual si dupa cateva minute cand am vrut sa revin in modul D nu am mai putut . Am oprit intr-o parcare si am pus pe N dupa care inapoi pe D si am mers fara probleme . Smuncitura de la cutie a inceput sa apara mai des , mai ales cand motorul este rece . Nu sunt fluctuatii ale turometrului in momentul cand smunceste . Am avut un S80 inainte si am avut aceasi problema . L-am vandut deoarece trebuia sa schimb blocul de valve si nu merita . Ma poate ajuta cineva cu un sfat va rog sau a mai intalnit cineva aceste simptome ? Va multumesc Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Jan 2017 · Report post De obicei smuciturile apar la cald, poti incerca in prima instanta cu un schimb de ulei + flush la cutie, daca face la fel in continuare probabil iti trebuie alt grup de valve, Gasesti pe Ebay cu vreo 1000E. Share this post Link to post Share on other sites