Posted 23 Jan 2017 · Report post Am V50 1.6 2008 si a intrat in securitate. pe diagnoza (foto atasata) ce eroare îmi da am șters si după 5 sec. Apare iarăși ma poate ajuta cineva ce trebuie sa fac Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Jan 2017 · Report post Trebuie conform diagnozei verificat releul și bujiile . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Jan 2017 · Report post 90% Bujii arse, 10% releul. Trebuie verificat si vazut care din ele face probleme. Mare atentie la scoaterea bujiilor, sa nu le rupi!! 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Jan 2017 · Report post 93% bujii arse, 7% releul. Trebuie verificat si vazut care din ele face probleme. Mare atentie la scoaterea bujiilor, sa nu le rupi!! Sent from my iPad using Tapatalk 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Jan 2017 · Report post Acum 29 minute, Vicu a spus: 93% bujii arse, 7% releul. Trebuie verificat si vazut care din ele face probleme. Mare atentie la scoaterea bujiilor, sa nu le rupi!! Sent from my iPad using Tapatalk Imi pare rau, dar nu sunt de acord cu tine. Eu cred ca este 69% releul, 31% bujia 4 arsa. Dar iti respect opinia. 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Jan 2017 · Report post Este tocmai invers. Întâi bujii apoi releul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Jan 2017 · Report post Acum 9 ore, Mihai933 a spus: Imi pare rau, dar nu sunt de acord cu tine. Eu cred ca este 69% releul, 31% bujia 4 arsa. Dar iti respect opinia. Ai dreptate, stiu ca ti-au venit multe cu problema asta 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Jan 2017 · Report post 1 oră în urmă, Brava a spus: Ai dreptate, stiu ca ti-au venit multe cu problema asta Da, ma, Vadimute... Da' de obicei raman eu dator cu 9. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Jan 2017 (edited) · Report post Tare-s curios cine e sclavul care a sters postarea mea anterioara ce a deranjat (probabil) un personaj care mai aduna fraiesteni(aka clienti) de p aici.... Ideea era sa avem un forum constructiv in idei si cei ce si au luat o țeapa sa poata da un sfat pentru a se evita pe viitor repetitia ei. In fine, daca asta se incurajeaza aici, atunci #imout Edited 30 Jan 2017 by trancenergy Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Jan 2017 · Report post 1 oră în urmă, trancenergy a spus: Tare-s curios cine e sclavul care a sters postarea mea anterioara ce a deranjat (probabil) un personaj care mai aduna fraiesteni(aka clienti) de p aici.... Ideea era sa avem un forum constructiv in idei si cei ce si au luat o țeapa sa poata da un sfat pentru a se evita pe viitor repetitia ei. In fine, daca asta se incurajeaza aici, atunci #imout Eu am ascuns postarea ta...dacă ceva sa-i transmiti lui @dok ii poți transmite nemulțumirile tale in privat sau in alt mod... " n`avem.."ie" sterse bujiile din soft` " nu are legătura cu topicul Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Jan 2017 · Report post Acum 10 minute, Vicu a spus: Eu am ascuns postarea ta...dacă ai ceva de transmis lui @dok ii poți transmite nemulțumirile in privat sau in alt mod... " n`avem.."ie" sterse bujiile din soft` " nu are legătura cu topicul daca erau ascunse toate postarile de pe forumul/topicul asta care nu au legaturi cu subiectul, mi s`ar fi parut politically correct altfel...sanatate, ma las de el Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Jan 2017 · Report post Acum 4 minute, trancenergy a spus: daca erau ascunse toate postarile de pe forumul/topicul asta care nu au legaturi cu subiectul, mi s`ar fi parut politically correct altfel...sanatate, ma las de el Fac si eu ce pot si ce observ Share this post Link to post Share on other sites