Posted 29 Mar 2017 · Report post Azi dimineata, noroc de un coleg de pe forum, am deschis capota la lumina. Am dat jos plasticul dp motor si surprise: pe motor in partea stanga am ulei. Atasez niste poze sa va dati seama mai bine ca eu si mecanica suntem intr.o relatie de paralelism. App, la evacuare se simte un mic miros de ulei ars. Din lipsa de timp am uitat sa verfic si nivelul de ulei, dar ma uit astazi cand ajung acasa. P.S. Focalizarea nu.mi merge la telefon asa ca nu stiu cat de clare sunt pozele. Ideea e ca portiunile de culoare negru inchis e uleiul. Plus ca pe suprafete plane chiar se observa cum sta uleiul in mici balti. Acum 1 luna cand m.am uitat la motor nu era problema. Deci daca aveti o idee despre ce e vorba, va rog frumos sa.mi spuneti inainte sa merg la mecanic si sa ma ia cu terminologii SF. 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Mar 2017 · Report post Am uitat sa specific, daca mai este topicul asta il sterg imediat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Mar 2017 · Report post Salut , parerea mea sa te duci la un service autorizat sa faci o inspectie a masini sa vezi exact ce are , succes Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Mar 2017 · Report post Da, s-a mai discutat! Vezi aici : http://www.volvo-club.ro/topic/19142-motor-murdar-de-ulei/ Share this post Link to post Share on other sites