Posted 20 Apr 2017 · Report post Salut, Trebuie sa schimb ambele capete planetare, troncane la viraj maxim stanga-dreapta. Pe la magazine de piese mi-au gasit 3 modele din care am eliminat unul (cutie automata) si au ramas douaȘ pentru model masina cu ABS si fara. Intrebarea e, cum aflu daca am ABS, ca dupa VIN am gasit si cu si fara pe net. La franare puternica n-am simtit tremuratul ala in pedala de frana, dar nici rotile nu s-au blocat...sunt confuz Daca aveti surse mai bune de decodat VIN...: YV1VW1223WF158082 Multumesc Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Apr 2017 · Report post Inelul ABS se muta de pe capul vechi . Da un cap de planetara jos și vezi dacă are inel sau nu . Sent from my SM-N920S using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Apr 2017 · Report post Cel vechi se muta bucati. Oricum costa vreo 30 lei un inel nou. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Apr 2017 (edited) · Report post Ei! La cald se rezolva ca si multe alte chestii de la diferite repere ce trebuiesc schimbate si eventual refolosite ..Daca se doreste.. Edited 21 Apr 2017 by 1984 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Apr 2017 (edited) · Report post Traiasca traficul de nebuni de la noi, ca am avut ocazia sa aflu ca am ABS, si mai si merge. O sa specific asta la magazinul de piese. Probabil ca varianta cu ABS vine si cu inel...dar intreb ca sa fiu sigur. Multumex Edited 22 Apr 2017 by RahZee Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Apr 2017 · Report post Acum 6 ore, RahZee a spus: Traiasca traficul de nebuni de la noi, ca am avut ocazia sa aflu ca am ABS, si mai si merge. O sa specific asta la magazinul de piese. Probabil ca varianta cu ABS vine si cu inel...dar intreb ca sa fiu sigur. Multumex Atentie , eu am cumparat cap planetara cu inel abs dar se pare ca numarul de dinti era diferit asa ca am folosit tot inelul vechi pe care l-am scos la cald . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Apr 2017 · Report post 2 hours ago, vicanezu said: Atentie , eu am cumparat cap planetara cu inel abs dar se pare ca numarul de dinti era diferit asa ca am folosit tot inelul vechi pe care l-am scos la cald . Mersi, am negociat cu magazinul de piese, o sa-mi rezerve toate cele trei versiuni de cap planetara + inele ABS, le iau cu mine cand le dau jos pe alea vechi, numaram dintii si punem pe cele care se potrivesc exact Traiasca piata libera concurentiala Share this post Link to post Share on other sites