Posted 15 May 2017 · Report post Salutare! Care ar fi cele mai okay placute si discuri fata spate pentru urmatorul schimb? Ate sau Ferodo? Din cate am auzit, multe placute ATE revin catre garantii din probleme de fabricatie. Ma puteti indruma? Multumesc! E vorba de un d5 s40 automat, daca are vreo relevanta Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 May 2017 · Report post 54 minutes ago, Sla said: Salutare! Care ar fi cele mai okay placute si discuri fata spate pentru urmatorul schimb? Ate sau Ferodo? Din cate am auzit, multe placute ATE revin catre garantii din probleme de fabricatie. Ma puteti indruma? Multumesc! E vorba de un d5 s40 automat, daca are vreo relevanta Si la ce dimensiunile sa fie discurile pe fata ? 278 sau 320 mm diametru ? Conteaza asa mult ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 May 2017 · Report post Nu poti sa pui alta dimensiune fata de ce ai pe masina fara sa schimbi etrierul. Masoara ce ai si pune acelasi lucru. La D5 P1 cred ca au 300mm discurile pe fata. Cu placutele si discurile e destul de simplu: Volvo > ATE > orice altceva. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 May 2017 · Report post Iti recomand urmatoarele tipuri de placute: ATE, TRV, BREMBO. Alege si tu in functie de buget Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 May 2017 · Report post Nu știu de unde ai auzit de garanții la ATE ca la mine în 10 ani nu s-a intors niciuna Sent from my ONE A2003 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 May 2017 · Report post Acum 6 ore, Sla a spus: Si la ce dimensiunile sa fie discurile pe fata ? 278 sau 320 mm diametru ? Conteaza asa mult ? 320mm...merg ATE fara probleme Share this post Link to post Share on other sites