Posted 5 Jun 2017 · Report post Salutare. La ultima manevra pe ziua de azi, din neatentie si graba am lovit-o precum se vede in poze, de acel stalp din cadrul doi. As avea doua intrebari: cam cat sa coste reparatiile, aproximativ? sa stiu la ce sa ma astept cand merg la service, si trebuie raportat la politie? Merci. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Jun 2017 · Report post Cred ca in jur de 1000 lei Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Jun 2017 · Report post E ceva, dar se putea si mai rau. Tabla banuiesc ca se indreapta, pus chit, polizat, polisat, vopsit. Se poate pune chit si pe bara, fiind plastic? Ca parca n-as schimba-o. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Jun 2017 · Report post Da da... se repara si bara Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Jun 2017 · Report post Merci. Ai fost precis. E la doctor masinuta. Totul se repara, nimic nu se inlocuieste. Pe la mijlocul saptamanii viitoare e gata. Inchidem ochii si speram sa fie bine, ca sa nu fie rau. Si pe viitor, mai multa atentie, mai putina graba, indiferent de gradul de oboseala. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Jun 2017 · Report post 1200 lei. Si din nou zic, ai fost precis. Share this post Link to post Share on other sites