Posted 4 Jun 2008 · Report post o sectiune pe zone geografice ?sau pe judete ?asa cred ca ne-am putea gasi mai usor .... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Jun 2008 · Report post mda,nu e o idee rea...cea mai tare faza ar fi sa ne aranjam cu niste statii ca soferii de TIR sa putem vorbi intre noi oriunde in tara!... ....ceva de genul "Alo,Midnight,sunt tommytza,in drum C-ta,as dori sa iti dedic o melodie...!"... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Jun 2008 · Report post aaa ...geniala idee ... :yahoo: Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Jun 2008 · Report post Dragii mei, decat sa incarcam forumul, e mult mai simplu sa faceti o cautare dupa criterii la sectiunea "Membri" (Intre Calendar si Contact, apoi "Cauta dupa criterii"). Bifati "Localitate" si scrieti de exemplu "Sibiu". Vor aparea toti membrii care si-au completat la Localitate orasul de provenienta. Hai sa ne folosim de tot ce stie forumul Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Jun 2008 · Report post Dragii mei, decat sa incarcam forumul, e mult mai simplu sa faceti o cautare dupa criterii la sectiunea "Membri" (Intre Calendar si Contact, apoi "Cauta dupa criterii"). Bifati "Localitate" si scrieti de exemplu "Sibiu". Vor aparea toti membrii care si-au completat la Localitate orasul de provenienta. Hai sa ne folosim de tot ce stie forumul adevarat ce zici,Midnight,problema la criteriul de cautare pe localitate,tine' foarte mult de fiecare membru,aici ,referindu-ma la "modul" in care-si completeaza profilul.EX: eu sunt din Targu Mures,din cate am observat nu toata lumea ,din Targu Mures are completat "corect",(Tg. Mures,Tirgu Mures) s.a.m.d ideea de fapt e,daca s-ar putea implementa un criteriu de cautare pe o raza mai mare,eu stiu ,sa scriu Mures si sa apara cei de la exemplu de mai sus ps: era doar o idee, sa nu-mi "sari" in cap... ;D Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Jun 2008 · Report post Pai daca scrii "Mures" nu-ti apar si cei din Tg. Mures si cei din Targu Mures ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Jun 2008 · Report post Pai daca scrii "Mures" nu-ti apar si cei din Tg. Mures si cei din Targu Mures ? LOL,acuma da... dar iti zic sigur,ca era o perioada,anu' trecut,cand NU aparea,pe bune iti zic...stiu ca imediat dupa ce mi-am facut contu' am cautat,exact cum ai zis si tu,si n-am gasit pe nimeni,din Mures,as fii zis ca nu exista,dar stiam sigur doi inregistrati(eu si XXX) .cei adevarat d'atunci n-am mai cautat ON TOPIC: ideea topicului e buna,nu neaparat sa incarcam forumul,ci acolo la "criterii de cautare" sa fie in loc de "cauta dupa www" ->"cauta dupa judet"...ce zici? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Jun 2008 · Report post Daca vrei sa te ingropi in zecile de surse PHP ale forumului... te invit Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Jun 2008 · Report post Daca vrei sa te ingropi in zecile de surse PHP ale forumului... te invit LOL,ziceam si eu... Share this post Link to post Share on other sites