Posted 17 Nov 2017 · Report post Astea sunt erorile care mi au ramas. Releul dezaburire spate l am schimbat. Am cumparat nou si degeaba. Tot nu functioneaza. Nu stiu ce sa i mai fac . Va multumesc Traseul de dezaburire este ok? Nu e intrerupt pe luneta? Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Nov 2017 · Report post Nu. L am verificat si masurat Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Nov 2017 · Report post Adica da ....este ok. Scuze ca am scris “nu” . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Nov 2017 (edited) · Report post Ai o siguranta in panoul central ,apoi releu ce primeste masa de la CEM .Odata aclansat acest releul iti da plus catre rezistenta lunetei insa trece si printr-un filtru pina la caroiajul de cupru dupa luneta.Vezi ceva conectica in intregul lant al cablajului. Sa nu ai raportare falsa ca exista rezistenta electrica.Masoara pas cu pas de cum actionezi butonul de dezaburire luneta ,oglinzi si vezi ce si cum. Asa de principiu vorbesc insa cauti si vezi sint scheme destule si vezi mai bine decit ti-am zis eu..Doar daca te pricepi si nu sa schimbi ce crezi asa doar ca ai niste erori raportate in tester. Edited 17 Nov 2017 by 1984 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Nov 2017 · Report post Ai cumva o diagrama, schema electrica pt chestia asta cu dezaburirea. Nu sunt electrician . Am fost cu masina la un electrician. El mi a verificat in mare parte toata dezaburirea....dar a zis ca ar avea nevoie de o schema electrica pt ai da de cap. Multumesc mult Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Nov 2017 · Report post Cauti pe google: volvo wiring diagram. Gasesti pt modelul tau Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Nov 2017 · Report post Mc mult. Am mai cautat dar poate nu destul de atent. Insa oricum Paun Ionut o sa vin luni pe data de 20 cu masina la voi.....asa ne si cunoastem....si poate o sa ti schimbi parerea despre mine. Multumesc mult Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Nov 2017 · Report post Am fost in vizita la BG Motors. Cu aceasta ocazie i am cunoscut si pe baieti. Ii recomand....se vede pasiunea pt marca Volvo. Am rezolvat partial probleme pe care le am la masinuta, am primit recomandari cu ce mai am de facut. Va multumesc 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Dec 2017 · Report post Update : masina merge f bine. luni urmeaza sa intre in services pt revizie completa. Am facut deja 15.000 de km de cand am cumparat o. Pe langa revizie o sa mai primeasca semering planetara lunga. Curge ulei din cutie. Si racord flexibil ....e fisurat, spart cel de pe masina si cand stau pe loc baga gaz in masina. S a mai schimbat si suportul motor dreapta - Febi 500 de lei. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Dec 2017 · Report post S a rezolvat racordul flexibil. Urmeaza celelalte. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Dec 2017 · Report post S a rezolvat si semeringul de la planetara lunga. Poze si cu flexibilul pe masina. Si in sfarsit masina e pe numele meu cu numarul meu de inmatriculare. 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Dec 2017 · Report post Aaaaa si revizia facuta. Toate filtrele si uleiul. Verificat uleiul in cutie. Totul perfect! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Dec 2017 · Report post A decedat vasul de la antigel. Asa ca l am schimbat. 88 de lei ca si cost. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Feb 2018 · Report post Personalizare oglinzi. Masina merge f bine. I am schimbat recent o bieleta antiruliu. Va multumesc 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Feb 2018 · Report post Personalizare oglinzi. Masina merge f bine. I am schimbat recent o bieleta antiruliu. Va multumesc O singura bieleta? Eu stiam ca se schimba in perechi... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Feb 2018 · Report post Din ce stiu.....asa e . Insa nu a fost nevoie. Am verificat o pe cea de a doua....dar nu avea joc absolut deloc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Feb 2018 · Report post Daca ar fi sa o vand cam cat as putea cere pe masina? Ma bate gandul sa trec la un nivel superior. Va multumesc Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Feb 2018 · Report post E mult 6000 Euro ? Negociabil ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Feb 2018 · Report post Poti cere cat vrei pe ea, important este cat vei obtine. Volvo nu este prea cautat pe piata SH. Incepe cu 6000, dar daca primesti 4000 tot este bine. Stiu ca ai investit mult in ea, dar acesti bani nu poti sa-i adaugi la pretul autoturismului. Vezi pe site-urile de specialitate care este pretul mediu pentru o masina ca a ta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Feb 2018 · Report post Pai m am tot uitat. In jur de 4500-5500. Dar nu R Design. In fine o sa vad ce si cum. Stiu ca nu poti sa ceri ce ai investit, dar nici sa o dau degeaba . Plus ca chiar este o masina f buna. Va multumesc Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Feb 2018 · Report post 2 hours ago, LucianBBN said: Dar nu R Design. Dar nici masina ta nu este RD. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Feb 2018 · Report post Partial ....macar. Sau nu e deloc? Nu stiu intreb!? Share this post Link to post Share on other sites