Posted 26 Jun 2019 · Report post Acum 23 minute, MMMihai a spus: SA NU UITI! nu uit sa IGNOR aceasta oferta 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Jul 2019 · Report post Au sosit noile semnale din oglinda 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Jul 2019 · Report post Astea-s semnale d-alea cu fum de se vad de departe? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Jul 2019 · Report post Acum 3 ore, MMMihai a spus: Astea-s semnale d-alea cu fum de se vad de departe? Le-a luat de la BMW ...ca sa nu le mai foloseasca Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Jul 2019 · Report post La 24.07.2019 at 1:21 PM, Dinoco a spus: Le-a luat de la BMW ...ca sa nu le mai foloseasca se aprind doar in cazul unei frânari de urgenta Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Jul 2019 · Report post "Volvo Excellence Cars, str. Radu Voda (nr. 12 parca). " Fiind..."EXCELLENCE", dupa email-ul primit, ei nu fac geometrie la... cazane. Doar la ultimele chinezarii. Aviz altor amatori. Urmeaza sa caut service-ul Volvo Shitty Cars. 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Jul 2019 · Report post Acum 20 ore, Matrixxx a spus: "Volvo Excellence Cars, str. Radu Voda (nr. 12 parca). " Fiind..."EXCELLENCE", dupa email-ul primit, ei nu fac geometrie la... cazane. Doar la ultimele chinezarii. Aviz altor amatori. Urmeaza sa caut service-ul Volvo Shitty Cars. Nesimtiti Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Aug 2019 · Report post https://youtu.be/hQuvxuzKS_U Semnale oglinda noi 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Aug 2019 · Report post Noua sigla P* .... 3 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Aug 2019 (edited) · Report post La mine dupa ultima revizie/update in loc de "Dinamic" imi apare Polestar pe display Sa vezi diferenta ....o litera in plus Aia de la tine nu-i de la Polestar One? trebuia sa-ti pui 60 ... Polestar S60 Edited 12 Aug 2019 by Maurice Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Aug 2019 · Report post Toata divizia s-a rebranduit, pe modelele noi cu soft 'performance' stickerul e alb (cel de pe spate, pe care-l am si eu), iar asta pe care si l-a pus Vic pe nas e de la S60 T8. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Aug 2019 · Report post Stickerul asta nou alb/negru are mai multi cai decat cel vechi albastru ca atunci il schimb si eu Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Aug 2019 · Report post Acum 22 ore, Maurice a spus: Stickerul asta nou alb/negru are mai multi cai decat cel vechi albastru ca atunci il schimb si eu NU are mai mulți cai...poate cu badge-ul alb nu se mai strică rahatul asta de motor.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Oct 2019 · Report post Update cazan: 1. Am efectuat revizia anuala (dupa 9500km) 2. Inlocuit o bucsa (care curgea); 3. Inlocuit in garantie piesa "Balance shaft" cu PN31492531 + toate (acum masina merge mult mai bine) Dezamagit de fiabilitatea modelului tinand cont ca o scot mai mult in weekend si conduc normal. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Oct 2019 · Report post A sosit si ultima 'piesa', emblema spate P*...multumesc #excellencecars 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Oct 2019 · Report post Schimbat filtrul de aer...la desfacerea capacului am vazut cum "profesionistul" de la Primus nu a montat corect filtrul si a prins garnitura filtrului in unul din suruburi 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Mar 2020 · Report post Schimbat discuri + placute fata si spate si lichidul de frana la 31000km Pe fata discurile si placutelete erau sub cota de uzura recomandata de producator, iar pe spate cam 50% uzate. 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Aug 2020 · Report post Pana dupa ce am "luat" o groapa...schimbat anvelopele fata....anvelopa sparta a rezistat in 4-5 km pana acasa (condus cu 20-40km/h) 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Aug 2020 · Report post Nasol.... Insa eu am fost mai old-school, generatia de sacrificiu, etc: de ce naiba sa imi pun vreodata in aceasta tara bananiera rrrromanistana, plina de gropi de-ti iau viata pur si simplu, ASEMENEA "grosime" de cauciuc ?..... Frumusetea cere sacrificii, dar chiar asa ?.... Ai grija de tine !!! 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Aug 2020 · Report post Auzi Vicule, mai bine treageai o dunga cu carioca neagra pe jante si ziceai ca ai cauciucuri Naspa senzatie, eu n-aveam asa joase si pe linia de tramvai la Lizeanu seara am strambat un cauciuc iar dimineta frati-mi pe masina lui altul, pana ne-am obisnuit devenisem prieteni cu Cefin-ul (Pirrelli) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Aug 2020 · Report post Vicule da in poze e desumflata jos asa ca nu e panica pana nu se desumfla si sus :)))) 3 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Aug 2020 · Report post La 8/17/2020 at 8:21 AM, Matrixxx a spus: Nasol.... Insa eu am fost mai old-school, generatia de sacrificiu, etc: de ce naiba sa imi pun vreodata in aceasta tara bananiera rrrromanistana, plina de gropi de-ti iau viata pur si simplu, ASEMENEA "grosime" de cauciuc ?..... Frumusetea cere sacrificii, dar chiar asa ?.... Ai grija de tine !!! Nu este o groapa oarecare...este groapa de lângă reprezentanta BMW (Automobile Bavaria)…din ce am auzit nu sunt prima victima, au mai fost si alți colegi de forum victimele "groapei de BMW") Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Sep 2020 · Report post Am efectuat si revizia la ~ 37000km (cost revizie reprezentanta 1130lei cu filtre si ulei OE). Cu ocazia asta mi-au înlocuit si următoarele piese: - rulmenți amortizor fata - talere amortizor fata - galeria admisie si valva bypass (vin împreuna ca PN), galeria nu avea nimic dar valva a venit din fabrica fără 2 șuruburi si acum au înlocuit-o cu una noua (intre timp a funcționat cu 2 șuruburi puse de reprezentanta) Șuruburile lipsa Noua piesa Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Sep 2020 · Report post Auzi mai Vicu-le, tu mergi cu masina sau doar o repari? Ai km la fel ca S60-ul nevestei, aproape deloc. O sa zica astia la service ca ai dat kilometrajul inapoi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Sep 2020 · Report post Acum 7 ore, Maurice a spus: Auzi mai Vicu-le, tu mergi cu masina sau doar o repari? Ai km la fel ca S60-ul nevestei, aproape deloc. O sa zica astia la service ca ai dat kilometrajul inapoi. Daca tot nu imi primesc masina la buyback (motivul "este o masina rara si se vinde greu") macar sa schimb tot ce pot pe garantie . 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites