Posted 11 Dec 2017 · Report post Buna! Am un S60 din 2012 si de ceva vreme, la cutia de viteza, în momentul în care dau din R in D, apare o smucitură, uneori destul de mare, alteori mai mică... nu-mi dau seama de la ce ar putea fi. Multumesc! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Dec 2017 · Report post Buna Vera si bine ai venit printre noi. Poti sa ne spui in ce conditii schimbi din R in D - masina in panta / plan, cu / fara frana de mana trasa? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Dec 2017 · Report post Buna! In plan drept, câteodată si din P în D sau R, apare smucitura. Sincer, am observat ca mai mult cand este rece motorul, smuceste mai tare. Ideea e ca, fostul proprietar mi a spus că a schimbat uleiul la cutie, deci, ori l a schimbat si de aceea au apărut probleme, ori s a lăudat când mi a vândut o. Cand am cumparat o acum două luni nu făcea asa, acum a început să facă. Multumesc! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Dec 2017 · Report post Trebuie adaptata și merge iar . Sent from my SM-N920S using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Dec 2017 · Report post Imi cer scuze, nu prea ma pricep, ce presupune acest lucru tehnic și financiar? Cine ma poate ajuta? Multumesc frumos! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Dec 2017 · Report post O vizita la un service care se ocupa de Volvo, cum ar fi cel al lui Bogdan si o suma modica (cateva sute de lei). Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Dec 2017 · Report post O suta e suficienta Sent from my SM-N920S using Tapatalk 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Dec 2017 · Report post Buna, Bogdan! Asa oferta, de 100 de lei, nu o pot rata. La asa preturi, cred ca mai am niste chestii de remediat, imi dai te rog adresa si numarul de telefon, sa fac o programare? Multunesc frumos! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Dec 2017 · Report post Au băgat oferte de Crăciun la BogdanG? 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Dec 2017 · Report post Au fost, acum cu anul nou vin taxe noi si preturi noi . Share this post Link to post Share on other sites