Posted 22 Dec 2017 · Report post Salutare din nou, revin cu aceiasi si neterminata problema, nu stiu ce sa mai fac la aceasta masina. Am un s60 r awd din 2004 si mi se intrerupe alimentarea la pompa de benzina cand ajunge la temp. de 90 grade, am schimabat cu alta pompa si la fel face, am verificat senzerul de presiune ( debitmetrul ) este bun, bujii noi, pompa benzina, filtru benzina, kit ambreaj, sonde lamda schimbate si masina face la fel. Sa mai confruntat cineva cu asa ceva? si de mentionat pe tester nui da nici o eroare, decat cand merge intrerupt si se opreste ii da in tester ca nu are presiune de benzina....dar daca pun pompa de benzina pe un banc de probe merge struna. Parca ii intrerupe alimentarea cu curent la pompa si numai ii da presiune in rampa...ii scade presiune in rampa, stie cineva de la ce ar putea fi?...yo mi-am notat niste posibile defecte de verificat: --capsula de vacuum de la delcou- de verificat --senzor temperatura--? --de verificat firele de la baterie, masa sau alceva --sonda de apa? va rog daca aveti si alte sugestii, scrietimi....va multumesc Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Dec 2017 · Report post ---Pompa lucreaza f bine pana atinge temperatura de 90 grade, dar dupa aia parca ii alimentarea cu 12v si merge cu 4-6-9 v...?de ce? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Dec 2017 · Report post Ca si sfat ai incercat sa vorbesti, sa mergi la colegii care repara asa ceva?! ...Aici in Bucuresti ,am vazut ca au masini din multe zone ale tarii , chiar si 1sau 2 R-uri erau acum vreo citeva saptamini( cei din Buc Noi- Straulesti).Nu le fac reclama ,insa poate iti este de ajutor. Daca vrei,totusi, sa ti-o rezolvi personal ,atunci ar fi cazul sa inveti destule din VIDA,documentatii aferente modelului. Ai niste conditii legate de functionarea concomitenta a unor senzori,una alta ,etc . Nu este vreo trompeta de masina R-ul , insa cine stie cum a mers si unde a ajuns ca si fiabilitate acum! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Dec 2017 · Report post Nu stiu ce cunostinte mecanice ai tu, insa masina ta nu are delcou. Probabil ai probleme cu PEM-ul ( calculatorul pompei de benzina), in care a intrat apa Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Dec 2017 · Report post Asta o sa verific ...calculatorul Pompei de benzina, pt ca mecanic, totul merge la rece și la cald parca e alta mașina. Multumesc frumos, însă revin cred cu rezolvarea după sărbători. Craciun fericit alături de cei dragi la toți !! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Dec 2017 · Report post PEMul functioneaza dupa informatia primita de la senzorul de presiune rampa, daca ai senzorul defect muncesti degeaba . Cu testerul poti face test pompa. Nu se repara dupa ureche masina ta ci cu scule dedicate si cunostinte . Nu e Dacia treispesute . @1984 R-uri reparam si noi 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Dec 2017 (edited) · Report post Offtopic Daa ...Trec un pic mai rar prin partea asta ,spre Ploiesti ,insa cind am trecut erau 2 "Polestar" , al tau si unul negru(probabil Vicu).Sint putine masini ce flancheaza intrarea si spun doar ce am putut vedea din "fuga calului". In cealalta parte era (este) un mic "parc" ,opus service-ului si cum se face rind cind ies din Bucuresti , imi mai arunc un ochi si de aceea am zis. Edited 23 Dec 2017 by 1984 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Dec 2017 · Report post Poate face cineva împătimit și un service Volvo prin Moldova, ca in zona noastră Bacău-Iași -Vaslui-Botoșani nu exista nici un service dedicat Volvo și sunt numai de camioane. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Jan 2018 · Report post Caz elucidat după aproximativ 2 luni, după ce am schimbat kit ambreaj și pompa benzina degeaba, după ce am cumpărat senzori pe ghicite Senzorul de rampa=defect Stie cineva cât costa la R Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Jan 2018 (edited) · Report post In sfirsit.... Iei codul dupa el si il cauti.Nu o fi mai mult de 270-300ron OEM. Edited 10 Jan 2018 by 1984 Share this post Link to post Share on other sites