Posted 2 Jan 2018 · Report post Salutare volvistilor si viitorilor volvisti, Vand Volvo S40 2.0 diesel, model 2008 luata din Romania, cu urmatoarele specificatii:Km: 132 000 km - cumparata la 49000km din Romania in martie 2014, are taxa platita si nerecuperata insa am inteles ca va deveni irelevant cat de curandMotor 2.0 Diesel 100KW (136 cai putere)Cutie de viteze: Manuala 6 trepteNorma de poluare: Euro 4Tara de origine: Romania Locatie: Bucuresti Model Momentum cu optiuni: Faruri Xenon, Proiectoare, Cruise control, Scaune incalzite, Tapiterie T-tec, Sistem sonorizare Volvo HighPerformance, Oglinzi rabatabile electric, Control radio audio volan, Clima automata in 2 zone, Senzor de ploaie, Alarme OEM si AM (incluzand senzori de miscare la interior), Oglinda retrovizoare heliomata, buton child safety Nu are DPF - asa a venit din fabrica, si implicit fara problemele asociate 2 seturi de roti 17' si 16' Vara: Jante Volvo Spartacus OEM 17' reconditionate total in August 2017 + Anvelope Bridgestone din August 2017 (DOT cred ca e de la sf lui 2016) rulate maxim 5000km Iarna: Jante Volvo Cordelia OEM 16' + Anvelope Michelin din Decembrie 2016 Inlocuite recent: alternator, baterie, pompa ambreiaj, discuri si placute de frana Defecte: parbriz fisurat si reparat dar inca vizibil locul fisurii, zgarieturi specifice varstei Service-urile sunt la zi, distributia si reviziile facute doar la Primus; anumite schimburi facute la colegii de pe forum. O vand pentru ca m-am stabilit in Elvetia din februarie si nu am reusit sa aduc masina (este inmatriculata pe numele mamei mele din motive evidente - primele de asigurare Casco si RCA, insa aici daca vreau sa o inmatriculez ar trebui sa platesc si o taxa de import odata cu schimbarea proprietarului pe numele meu, asa ca am decis sa vand masina asta si sa cumpar alta direct de aici) Pret 7500 Euro Voi updata curand si cu poze din interior - nu am gasit alte poze cu masina decat cele postate acum Contact: 0726 715 451 - Alex Vasile - fratele meu e in Bucuresti si puteti stabili cu el o vizionare daca sunteti interesat 0724 358 880 sau +41 795 878 358 - numerele mele pentru diverse alte detalii legate de masina Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Jan 2018 · Report post am revenit in sfarsit si cu poze de la interior Share this post Link to post Share on other sites