Posted 12 Jun 2008 · Report post Salut!Imi pare mie sau e cam haotica sectiunea dedicata seriei 400 pe acest forum?Parca ar mai trebui restructurat, sunt multe subiecte care ar putea intra la aceeasi categorie.Zic si eu... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Jun 2008 · Report post nu prea are cine sa-l modereze Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jun 2008 · Report post Pai sa vedem... Ca moderator ar trebui sa fie o persoana care este :1). Activa pe forum2). Are cunostiinte tehnice destul de avansate pe modelele respective3). Are ceva cunostiinte internautice astfel incat sa nu se faca o varza in forum cand se muta subiectele4). Sa faca cu drag ceea ce face, nu din obligatie, si sa se tina de treaba.Se ofera cineva ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jun 2008 · Report post Ma cam incadrez profilului Nu stiu ce sa zic Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Dec 2008 · Report post M-as baga si eu in treaba asta...Dar sunt inca novice...mai am de invatat...Daca imi gasesc un "mentor"capabil si cu rabdare...Accept sfaturi...Si chiar sunt bucuros sa le primesc... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Dec 2008 · Report post @danielrugina Dupa cum vezi, subiectul este foarte vechi, iar posturile vacante au fost ocupate. Corect Volvo16 si Adi 2727 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Dec 2008 · Report post Am vazut de cand e...dar am zis totusi sa incerc...poate a mai iesit vreun post vacant intre timp.... ;D Incercarea moarte n-are......Si-a avut... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Dec 2008 · Report post Am vazut de cand e...dar am zis totusi sa incerc...poate a mai iesit vreun post vacant intre timp.... ;D Incercarea moarte n-are......Si-a avut...@danielrugina Dupa cum vezi, subiectul este foarte vechi, iar posturile vacante au fost ocupate. Corect Volvo16 si Adi 2727 Corect @Volvo460. MUltumesc pt. apreciere celui care mi-a dat postul. Cin' sa fie oare ?Poate n-a murit . Avind in vedere ca ai un motor turbo pe benzina poate mai gasim un loc liber in schema . Ce zici nenea @MC Share this post Link to post Share on other sites