Posted 15 Jan 2018 · Report post Salut. Dupa cum spune titlul vand Volvo S80 an 2002. L-am achizitionat in anul 2007 la 175.000 km ( carte de service pt aceasta perioada). Momentan are 275.000 km si mi-a fost un prieten de nadejde. O vand deoarece am achizitionat un Volvo V60 an 2014 si este pacat sa stea parcat in fata blocului. Dotari: - Tapiserie piele cu inserti de lemn - Bord cu insertie lemn - Schimbator viteze imbracat in piele cu insertie lemn - Volan imbracat in piele - Scaune față încălzite - Sistem de navigație / televizor cu telecomenzi - Telefon - CD - Casetofon - Comenzi audio pe volan - Pilot automat (tempomat) - Oglinda interioara heliomata - Parasolare cu oglinzi si iluminare - Volan reglabil pe adancime si inaltime - Climatronic 2 zone - D.S.T.C - W.I.S.P - S.I.S.P - Cotieră centrală față - Cotieră centala bancheta spate - Banchetă rabatabilă 40/60 - Proiectoare de ceața - cutie de viteze automata AN 55 - Senzori parcare spate - Diuze spalator parbriz incalzite - I.T.P dec 2019 Pret 3500 euro negociabil Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Jan 2018 · Report post + Instalatie GNC de fabrica Share this post Link to post Share on other sites