Posted 29 Jan 2018 · Report post Dupa cum spune si titlul schimb Saab 9-5 Aero Negru 2.3 Turbo, 260 cai, cu 110000 Km, bine intretinut cu un XC 60. Masina are istoric la reprezentanta, nu este lovita si este cumparata de noua din Romania. In caz ca nu se doreste schimb, astept si oferte de XC60. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Jan 2018 · Report post Ar trebui sa pui niste poze sa existe niste referinte daca tot vinzi sau faci un schimb de autoturism.Este mai convingator si conform cu regulament bursa. Iti urez sa ai sansa sa vinzi sau sa faci schimb dar totusi trebuie sa ai un pic simtul pietei in ce priveste ce vinzi mai cu seama ca un benzinar intretinut ,MY2008 chiar si la 200oookm de ar avea(nu este cazul) este in regula totusi pretul ii scade mult datorita anului ,raportat la orice schimb cu Volvo XC dupa MY 2012. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Jan 2018 · Report post Salut, voi reveni cu niste poze cu masina, poate vrea cineva sa facem schimb Suedeza pe Suedeza :). M-am grabit un pic cand am postat, ofer si diferenta in bani in cazul unui schimb. In acelasi timp sunt deschis si la oferte de vanzare XC60 chiar daca nu pentru schimb. Multumesc pentru sfaturi! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Jan 2018 · Report post Sau la fel de bine titlul putea fi " SCHIMB OPEL CU FORD"(nu m-am putut abtine) 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites