Posted 19 Jun 2008 · Report post din pacate deocamdata nu sunt posesor de volvo ,doar de ff2 (ford focus 2).dar daca totul merge bine as vrea sa trec la o marca mai serioasa .am intrat pe forumul vostru sa vad cam ce probleme sunt la o marca premium care este deasupra mercedes dupa parerea mea.ca de problemele de la ford sunt satul. A si inca ceva: ce parere aveti despre profesionalismul mecanicilor volvo si cum trateaza ei problemele aparute in garantie? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Jun 2008 · Report post Pentru "profesionalismul" celor de la reprezentante poti citi cu incredere pe forum, nu cred ca vei gasi lucruri mult prea bune.Bine-ai venit intre noi !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Jun 2008 · Report post emanuel, bine ai venit in club. Pe oricene ai intreba pe acest forum o sa-ti spuna ca volvo este o masina deosebita, realizata de niste profesionisti cu simtul raspunderii.Sa nu uitam ca siguranta este pe primul loc - in Ro se conduce prost pe drumuri proaste.Deci Volvo sa fie. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Jun 2008 · Report post Welcome...Eu zic sa scapi de fordu' ala si sa-ti iei o masina (aka Volvo) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Jun 2008 · Report post da ai dreptate volvo facea masini adevarate inainte.mai face?ca fordul nu mai face! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Jun 2008 · Report post Facea,bine spus,mai ales dupa ce am vazut azi aici Volvo vs fiat.... Share this post Link to post Share on other sites