Posted 9 Mar 2018 · Report post Buna ziua Va rog cateva recomandari de service Volvo pe raza Bucuresti -Ilfov (sa nu aud de Primus) ; trebuie sa repar ceva pe tinichigerie pe Casco si revizia de 60.000 Multumesc Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Mar 2018 · Report post Salut! Cu putin curaj si un strop de incredere poti ajunge la ei. Personal recomand! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Mar 2018 · Report post si inca o intrebare ....are cineva idee ce reprezinta mesajul din foto atasat ? mi s-a mai spus ca ar fi din cauza faptului ca trebuie sa schimb uleiul de la motor ...in martie am revizia Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Mar 2018 · Report post Nu are legatura cu schimbul de ulei. Trebuie citite codurile de eroare cu Vida-dice, si vazut ce probleme are masina. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Mar 2018 · Report post ..poate daca lucreaza direct cu asiguratorii . Insa fiind Casco ,ce te doare ca lucreaza Primus?!!! Oricum ,odata lovita nu mai este ca noua .. Intelegeam RCA la orice service ,dat fiindca ai fi dorit OEM-uri numai de AM , NOEP aveai parte. Share this post Link to post Share on other sites