Posted 17 Mar 2018 · Report post Buna ziua!Sunt Radu(18ani) si sunt un mic iubitor de Volvo. Din dorinta de a-mi lua unul, cred ca am facut o mica greseala. Am cumparat un volvo S60 din 2003 d5, automata.Problema este ca are foarte,foarte multi km(450.000). Pretul lui a fost de 1.750e. As vrea sa stiu daca am facut o greseala sau este ok? (Tin sa mentionez ca este prima mea masina iar dorinta de a-mi lua volvo a venit tatal meu avand un s60 din 2012,el fiind un iubitor de volvo(adica nu am vazut in curte decat 240,740,850,...) 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Mar 2018 · Report post Buna ziua!Sunt Radu(18ani) si sunt un mic iubitor de Volvo. Din dorinta de a-mi lua unul, cred ca am facut o mica greseala. Am cumparat un volvo S60 din 2003 d5, automata.Problema este ca are foarte,foarte multi km(450.000). Pretul lui a fost de 1.750e. As vrea sa stiu daca am facut o greseala sau este ok? (Tin sa mentionez ca este prima mea masina iar dorinta de a-mi lua volvo a venit tatal meu avand un s60 din 2012,el fiind un iubitor de volvo(adica nu am vazut in curte decat 240,740,850,...) Nu-ti fa griji din cauza kmrilor. Motorul D5244T duce lejer peste un milion de km. Schimba uleiul (A3/B3/B4) si filtrele din 10 in 10 mii. Masina mea are peste 470000 km si depasesc lejer Passaturi si Audiuri noi pe autobahn. E un motor foarte fiabil. Despre intretinerea cutiei automate citeste pe forum, ca sunt multe topicuri. Eu am manuala. 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Mar 2018 · Report post On 17/3/2018 at 2:52 PM, kecs said: Nu-ti fa griji din cauza kmrilor. Motorul D5244T duce lejer peste un milion de km. Schimba uleiul (A3/B3/B4) si filtrele din 10 in 10 mii. Masina mea are peste 470000 km si depasesc lejer Passaturi si Audiuri noi pe autobahn. E un motor foarte fiabil. Despre intretinerea cutiei automate citeste pe forum, ca sunt multe topicuri. Eu am manuala. Nici chiar milionul @kecs,pe la 3/400.k mai trebuie si motorul segmentat + ceva duze de injectoare noi Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Mar 2018 · Report post Daca avea 450.000 reali si 200.000 in bord, erai multumit? Daca masina merge bine, nu ai de ce sa-ti faci griji. Vad ca are ceva optiuni, plus kit Heico 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Mar 2018 (edited) · Report post Sa-ti stapinesti sanatos agregatul ! La cum arata,bricolata etc ce pretentii ai?Daca ai avea placerea pentru largul public al forumului, sa expui in detaliu autoturismul tau ne-am da cu parerea obiectiv, si probabil ai fi si mai dezamagit.. Las-o asa cum este si circula cu ea.Sa nu ai impresia ca, daca ai niste inscriptii pe ea sau jante artizanale Heico ti-a pus Dzeu mina pe cap.. Bucurate de ea ..ai viata inainte pentru alte achizitii Edited 20 Mar 2018 by 1984 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Mar 2018 · Report post 23 hours ago, 1984 said: Sa-ti stapinesti sanatos agregatul ! La cum arata,bricolata etc ce pretentii ai?Daca ai avea placerea pentru largul public al forumului, sa expui in detaliu autoturismul tau ne-am da cu parerea obiectiv, si probabil ai fi si mai dezamagit.. Las-o asa cum este si circula cu ea.Sa nu ai impresia ca, daca ai niste inscriptii pe ea sau jante artizanale Heico ti-a pus Dzeu mina pe cap.. Bucurate de ea ..ai viata inainte pentru alte achizitii Cred ca ai inteles gresit ce am spus... In fine, mersi pentru răspuns! Share this post Link to post Share on other sites