Posted 26 Mar 2018 · Report post Salutare, Si bine v-am gasit! Vin depe o Toyota Land Cruiser din 2001, actual proaspat posesor de XC90 din 2008 / 2.4 l diesel / 185 CP / 205k km / cutie automata 6 trepte. Si da!, deja am intrebari pentru voi !! 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Mar 2018 · Report post Bun venit! Chiar e interesanta o comparatie... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Mar 2018 · Report post Multumesc de primire! Pe XC90 l-am condus doar vreo 200 km, la intoarcerea dela vanzator (cumparat din TM) si ceva prin oras. Practic, am trecut dela starea de "masina asta nu-mi spune nimic" (senzatia din timpul drive-testului, ca pasager) la un inceput de ..... love (dupa cei 200 km mentionati). Atata doar ca am parcat masina in garaj si am plecat de acasa (la lucru), astfel ca deja mi-e dor de ea . Partea buna e ca, cred eu, m-am obisnuit usor cu cutia automata, nu a trebuit sa-mi leg piciorul stang de portiera. Am "apasat" doar de doua ori ambreiajul, pe franare (deci dreptul ocupa deja pedala de frana), de frica sa nu-mi moara motorul . Comparatia cu Land Cruiser-ul e greu de facut, sunt masini din generatii diferite, in plus pe LC il pregatisem de off-road (ceea ce n-a prea vazut, e drept). Daca ar fi sa zic un singur lucru care le deosebeste pe cele doua fiare, e ca XC90 e muuuult mai civilizata, ca masina. Spor in toate! 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 May 2018 · Report post Abia acum am vazut topicul. Bine ai venit, Cata! Cred ca ne cunoastem... Share this post Link to post Share on other sites