Posted 11 Apr 2018 (edited) · Report post Salutare! Am si eu o engima de descifrat si as aprecia orice fel de ajutor. Pe o Volvo V50, 2.0D din 2004 am montata o fulie cu 5 santuri si ar trebui sa am montata o fulie cu 6 santuri (din ce mi s-a spus la service). Problema e ca cei de la service spun ca nu gasesc fulie pentru modelul masinii mele. Au comandat deja doua si nu s-a potrivit nici una. Daca cineva stie cum arata cu fulia care ar fi ok pentru v50, 2,0d 2004 il rog sa-mi lase un link cu o poza / produs. Las cateva poze cu ultima fulie care nu a fost compatibila. La aceasta fulie mecanicul mi-a spus ca nu poate sa o monteze din cauza tesiturii (se vede in a doua poza). Si mi-a explicat ca la cea veche tesitura aceea nu era, ci era mai degraba o usoara scobitura. Multumesc! Edited 11 Apr 2018 by maharajah Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Apr 2018 · Report post Nu stie nimeni cum arata o fulie de V50 sau macar cureaua de accesorii cate striatii ar trebui sa aiba? Multumesc anticipat! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Apr 2018 · Report post vai de capu meu,chiar nu a vrut sa te ajute nimeni? uite asta e codul care iti trebuie de fulie 8653666 si linkuri catre cele 2 magazine de piese cu variante de fulii https://www.epiesa.ro/cautare-piesa/?find=8653666 https://www.autokarma.ro/cautare-dupa-cod-produs?search=8653666 Imi pare rau ca ai asteptat atat,mi-a luat 30 sec sa gasesc info Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Apr 2018 (edited) · Report post Merci mult @IulianE ! Totusi, problema / enigma e chiar codul. Daca te uiti in link-urile tale de mai sus o sa observi ca pe acelasi cod fuliile au 151, 152, 153, 154 si 157 diametrul. Sau, mai confuzant pentru mine, sunt si pe 5 pki (nervuri) si pe 6 pki. Si asa revin la problema initiala. Am fost in service acum 2 saptamani sa fac distributia. Cand s-au apucat de treaba mecanicii mi-au spus ca accesoriile mele sunt pe 6 pki iar fulia montata este 5 pki. Mi-au explicat ca de-asta mi s-a mai rupt cureaua de accesorii si de-asta o sa se mai rupa. Pentru ca fulia e pe 5 si restul pe 6. Au cumparat rola intinzatoare, cureaua de accesorii si mai ramasese de adus fulia. Problema a fost ca au adus deja doua fulii care nu s-au potrivit (aduse pe codul de mai sus). De-asta am pus intrebarea pe forum si mai intreb o data: -trebuie schimbata fulia daca este cu 5 nervuri si restul accesoriilor sunt pe 6 (sau pot sa merg cu ea si asa)? De mers, exact asa merg si acum, dar s-a mai rupt o data cureaua acum 6 luni. -stie cineva diametrul si nr de nervuri la fulia de v50. -are cineva o poza cu o fulie la modelul asta? Multumesc! Edited 23 Apr 2018 by maharajah typo Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Apr 2018 · Report post ca si la mine,fulia si tot ansamblu de accesorii e pe 6 canale. Daca te uiti in linkul meu ai 2 diametre foarte apropiate la 6 canale,155 si 153mm,oricare din astea 2 se va potrivi fara probleme,paerea mea Ai 3 producatori consacrati care fabrica pe 153-155mm,oricare din astia 3 va merge fara pb Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Apr 2018 · Report post O informatie de nepretuit. Pun rotile in miscare si revin cu info. Merci! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 May 2018 · Report post Ai rezolvat problema? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Jun 2018 · Report post Am rezolvat... Nu trebuia schimbata nici o fulie. E pe 5 santuri. Asa e masina, un model mai rar dar asa e. Share this post Link to post Share on other sites