Posted 6 Jul 2008 · Report post Din pacate a venit si momentul sa ma despart de 850 dupa peste 5 ani de convietuire fericita...An fabricatie: 1995 (este "Model 1996", s-a vandut in US din 1995 si in Europa din 1996)Motor: 5254FS, 2435cm3, 125kw, 170 CPRulaj: 203,000 kmITP valabil pana in 10-2009Are toate optiunile (inclusiv trapa, cruise control, proiectoare ceata, piele) mai putin Trip Computer si incalzire in scaune.Dintre piesele inlocuite recent: radiator apa, condensator A/C (nu ca urmare a unui eveniment rutier), vaporizator, sistem vacuum inlocuit complet, toate furtunele de apa inlocuite, termostat, senzori, pompa benzina, calorifer incalzire.A/C-ul a suferit o reparatie capitala anul trecut, este 80% nou, am schimbat inclusiv o-ring-urile, receiver dryer si pressostat. Functioneaza impecabil.Mai am piese de schimb pe care le voi face cadou fericitului cumparator (distributie completa, inclusiv role, pompa apa, garnituri, etc.). Masina este in forma, necesita cheltuieli minimale de utilizare in viitor.Pretul este EUR 3,700George Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Jul 2008 · Report post Da, ai dreptate cu pozele. Am uitat complet.Poate reusesc in we sa ma ocup.George Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Jul 2008 · Report post Nu ai lasat nici un numar de talefon....... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Jul 2008 · Report post Numarul meu este 0770930019.Sper sa reusesc sa rezolv si cu pozele... Am fost foarte aglomerat in ultima vreme... George Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Sep 2008 · Report post Masina este inca de vanzare. Nu am mai avut timp de ea. Am reusit sa fac si niste poze. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Sep 2008 · Report post Oare de ce seriile astea mai "batrane" arata asa de bine? Cateodata ma gandesc ca astea noi sunt departe de calitatile masinilor din anii '90.Vanzare buna si sa speram ca ramai in continuare in CLUBUL VOLVO Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Sep 2008 · Report post Pfai, cat e de tare! daca as avea banii ti-as cumpara-o pe loc fara sa ezit Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Sep 2008 · Report post Vreau sa-mi spui te rog consumul (oras mediu afara). Si m-ar interesa daca se poate monta instalatie gpl. Tu ce stii de asta?Merci Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Dec 2008 · Report post Ce s-a intamplat cu masina? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Dec 2008 · Report post Inca nu am vandut-o. Nu am mai avut deloc timp... nici macar sa intru pe forum si sa raspund la mesaje Sorry TraianRO...In privinta consumului... greu de dat niste date exacte. Masina nu are trip computer iar in ultimul an nu am mers mai mult de 1500 km... Ca idee, pe vremuri scoteam chiar si 11-12% in oras dar la traficul care este acum in Bucuresti nu cred ca se mai poate asa ceva in timpul zilei Pentru extraurban un consum de 7-8% este normal. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Dec 2008 · Report post Cunosc masina,am remarcat-o in trafic prin zona Berceni,probabil si fiindca arata ca a mea...),...dar din cate stiu eu avea mici probleme cu vopseaua,s-au remediat? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Dec 2008 · Report post Ajung relativ des prin Berceni, e posibil ea sa fie.Probleme cu vopseaua... cred ca mai degraba era foarte murdara Spre rusinea mea, am dus-o pe la spalatorie rar si din ce in ce mai rar... Pozele de acum cateva luni o prezinta intr-o stare "fara praf si noroi".Tristul adevar e ca o scot din parcare doar cam o data pe saptamana si asta mai mult din ratiuni de mentinere a unei stari tehnice corespunzatoare... Share this post Link to post Share on other sites