Posted 3 Jul 2010 · Report post un intro de la intalnire, urmeaza poze de la profesionisti Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Jul 2010 · Report post Mai Sandro dar tu ai venit însoÈ›it ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Jul 2010 · Report post Multumiri amfitrionului Andrei (managerul atelierului mecanic), pentru invitatie si organizarea intalnirii care, dupa parerea mea, s-a ridicat peste nivelul asteptarilor! Dovada, mai jos: Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Jul 2010 · Report post Am ajuns si eu acas' .@voker o fi facand aparatul meu poze faine dar trebuie si om la el . Aparatul l-am imprumutat de la sotie . Ea are hobby-ul asta.Eu mi-am facut alt hobby (sper sa ma tina buzunaru) : intalnirile VOLVO. A fost fain. Inca o data felicitari lui Adrian (reprezentantul AUTO SIENA) pentru initiativa!Cele bune! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Jul 2010 · Report post Multumiri amfitrionului Andrei (managerul atelierului mecanic), pentru invitatie si organizarea intalnirii care, dupa parerea mea, s-a ridicat peste nivelul asteptarilor! Dovada, mai jos:Multumesc si eu inca o data organizatorilor Andrei si Nelu, multumesc si voua celor care ati participat la intalnire.A fost frumos, m-am simtim bine alaturi de voi Volvistii. Sper sa ne mai vedem si in viitorul apropiat.Multe salutari si toate cele bune.Sanatate. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Jul 2010 · Report post Cred ca am baut prea multa COLA (ca alcoolice nu s-a putut). L-am botezat pe Andrei (sorry). Nu-i nimic! Dau un vin in cinstea lui cu prima ocazie! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Jul 2010 · Report post @voker o fi facand aparatul meu poze faine dar trebuie si om la el . Aparatul l-am imprumutat de la sotie . Ea are hobby-ul asta.faceti o echipa tu cu aparatul, si unu e profesionist, nu zic care tot e mai bine decat fotograf rau si aparat amatordar sa vedem pozele, apoi decidem Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jul 2010 · Report post @badgogocand mai vedem ceva poze? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Jul 2010 · Report post Sorry!! Am tot fost dus "cu pluta" (munca) . Luni o sa trimit DVD-ul cu poze lui @Danyx sa le incarce in galeria foto. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Jul 2010 · Report post si eu am fost in concediu, nu te-am stresat mai repede Share this post Link to post Share on other sites