Roberto

Software gen Vadis

103 posts in this topic

ahhh, mea culpa...oboseala saraca... Multzam fain.

opaaa... imi cer scuze... si la mine tot oboseala ;D

Care din Alldata e ? DYI, Repair, Manage, Market sau Collision ?

repair si market... incerc sa dau si de celelalte... problema ar fi ca pe siteurile rusesti toti cer bani... destul de multi...

si cit costa TOT Alldata asta ? Poate punem mina de la mina citiva si gata.

am vazut ieri un loc cu astfel de softuri... poate avem norocul sa fie si ALLDATA pe acolo... daca il iau... unde il uplodez? sau, cum ajunge la unu din membrii ca apoi sa il dea mai departe?

ast raspunsuri, acum cat sunt in bani  ;D ;D

si cit costa TOT Alldata asta ? Poate punem mina de la mina citiva si gata.

cu totul l-am gasit ieri la 150 dolauri... pe seara ma duc sa il iau... cum ajunge in romania?

Poate pe o adresa a unuia din membrii, prin curierat.

atunci, unu membrii care doreste, sa imi lase PM cu adresa unde le pot trimite... sau poate mai sunt ideii...

mai jos un pic DVD-8.... descarci la el de imbatranesti...

DVD 8.txt

Mi le poti trimite mie daca vrei si le pun eu online pe un server si le trimit si prin posta si la alti membrii care vor sa le puna la share, cei care au conexiuni mai bune la internet, gasim noi cumva.

Am dat de ultima versiune de AllData, aceasta fiind v 10 din februarie anul acesta.

De asemenea am dat si de DVD-urile ultimele aparute, pe care o sa incep sa le descarc.

Mai jos sunt 2 poze cu DVD-urile noi si ce marci contin ele.

Programul ( CD-ul de instalare ) - http://www.demonoid.com/files/details/1808156/25949088/

Crack-ul - http://www.demonoid.com/files/details/1812656/?show_files=&page=1#comments

Observati ca DVD-ul Import 7 are Volvo-urile din 96' pana in 2009, eu ma pun sa il descarc pe acela.

Import DVD 1 are Volvo-urile din 82' pana in 1995

Uitati link-urile

DVD Import 1 - http://www.demonoid.com/files/details/1832682/3843570/

DVD Import 7 - http://www.demonoid.com/files/details/1825027/13452495/

Bafta la descarcat

post-527-12877859877618_thumb.jpg

post-527-12877859882174_thumb.jpg

Thanks!!! O sa imi omor ratia pe Demonoid, dar asta e. :D

Daca ai si alti torrenti cu restul de discuri import, sa le bagi. E un program de pastrat asta, chiar daca iti managa 60-70 Gb.

Da, le am pe toate, o sa le bag cand vin, acum plec la cumparaturi  ;D ;D.

Stai linistit in legatura cu ratia, nu merge sistemul, eu de prin 2006 am tot sub 0 si nu e problema, am sute de GB descarcati :D, nici contorul de download\upload nu merge perfect, asta au spus-o chiar ei.

E program de pastrat intradevar !

Bafta

Poate ajungi prin Piatra in viata asta sau eu in Arad. Am nevoie de niste sfaturi de la tine.Uun nr de tel pe PM se poate?

Thanks!!! O sa imi omor ratia pe Demonoid, dar asta e.

@Muadib....Solutia este Greedy (Gtor)...Nu-ti spun mai multe, doar atat: Nu seta ratia mai mare de 2:1 ca se prind adminii  ;D

Thanks!!! O sa imi omor ratia pe Demonoid, dar asta e.

@Muadib....Solutia este Greedy (Gtor)...Nu-ti spun mai multe, doar atat: Nu seta ratia mai mare de 2:1 ca se prind adminii  ;D

NUU, nu merg soft-uri de genu pe demonoid, e un tracker privat cu script construit de ei, si nu are rost in primu lrand pentru ca v-am zis : Nu conteaza daca aveti ratie proasta, eu am de vreo 3 ani sub 0 si nu mi-a facut nimeni nimic.

Nu riscati cu programele de genul

Nu, ma retrag  ;D deoarece nu stiu in momentul actual ce pot sa faca softurile astea, cand am incercat eu, ma rog un amic nu au mers de fel nici unul.

Dar ce rost are, intelege ca ratia nu e luata in calcul, eu am de peste 3 ani 0,30 si ceva si nimeni nu a zis nimic.

Mai mult decat atat pe forum la ei s-a discutat despre faptul ca contoarele nu merg bine.

Hai sa nu ma fim off-topic, deci spor la descarcat, eu am descarcat 81% din DVD-ul Import 7

@ Era vorba de un mic ajutor pentru cine are up(mic) si down (mare) ca si in cazul meu la UPC... Dar daca zici ca nu conteaza la demonoid....Oricum, daca nu ma insel eu am invitatia de la tine si am vrut sa pastrez o ratie buna  ;D (Uploaded: 72.87 GB

Downloaded: 32.89 GB)

Hehe, vin cu o veste buna la voi.

Incerc sa fac un experiment si cred ca am sanse mari de reusita, voi incerca sa combin datele despre volvo de pe cele 2 DVD-uri de cate 8GB fiecare intr-unul singur care posibil sa aiba sub 4.5GB astfel ca va intra pe un DVD. Va fi un DVD Custom doar cu Volvo pentru noi, ba mai mult daca voi reusi cumva sa micosrez si mai mult marimea voi putea face un DVD care sa contina AutoData + Volvo.

Voi reveni cu detalii maine

Am descarcat toate DVD-urile Volvo de la AllData si o sa ma pun sa incep sa creez DVD-ul nostru, Custom cu Volvo care va contine programul si bazele de date cu Volvo, toate.

Momentan umblu de 3 zile cu niste probleme medicale, dar sper in curand sa am ceva timp si sa ma apuc de el.

Voi reveni,

Roberto