Posted 20 Jul 2008 · Report post trebuie sa fac schimbul la ulei si ma gandeam sa ii dau si un aditiv Dura Lube.Am auzit multe despre el, dar vreau mai multe pareri. Ce parere aveti, merita?Si inca ceva ce aditiv recomandati pentru matorina? sau mai bine o las asa.emil Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Jul 2008 · Report post Eu zic sa folosesti un ulei de calitate si sa lasi aditivii pentru daciile obosite din 1900 toamna. S-a mai discutat pe forum despre MetaBond, iar eu personal am pus DuraLube si n-am simtit ABSOLUT nicio diferenta.Restul ramane la latitudinea ta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Jul 2008 · Report post renunta la "minunile" gen duralube ! lasa-le pentru alti creduli . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Aug 2008 · Report post Eu zic sa folosesti un ulei de calitate si sa lasi aditivii pentru daciile obosite din 1900 toamna. S-a mai discutat pe forum despre MetaBond, iar eu personal am pus DuraLube si n-am simtit ABSOLUT nicio diferenta.Restul ramane la latitudinea ta.dar tu ce ai fi vrut sa simiti?voiai sa-ti tripleze caiutii din herghelie?asta cica e pentru fiabilitatesi eu ma gandeam sa-l incerc. dar mai astept si alte pareri Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Aug 2008 · Report post Nu merita! Exemplu:http://www.youtube.com/watch?v=Vj_21dikYR8 Share this post Link to post Share on other sites